Grilovaný uzený losos s rozmarýnem
Recept ještě nebyl hodnocenGrilovaný uzený losos s rozmarýnem je dokonalým spojením jemnosti rybího masa a výrazné chuti uzení, doplněné aromatickým nádechem čerstvého rozmarýnu. Losos je nejprve…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Grilovaný uzený losos s rozmarýnem je dokonalým spojením jemnosti rybího masa a výrazné chuti uzení, doplněné aromatickým nádechem čerstvého rozmarýnu. Losos je nejprve…
Čatní je název pro hustou omáčku, připravovanou z rozličných surovin. Základem je zelenina nebo ovoce. Používá se k dochucení jídel z masa i vegetariánských, dobrá je i…
Opravdu název neklame, i na rybě můžeme najít část zvanou svíčková. Jedná se o tu nejlahodnější část filety. Maso je velmi křehké a šťavnaté. Po jednoduché úpravě…
Pečené bramborové krokety si většina z nás představí jako přílohu, ale připravit je také můžete jako jednu z mnoha chuťovek na oslavu nebo k posezení s přáteli.…
Jižní Čechy na talíři: Připravte si kočičí tanec, bosáky nebo pucánkovou polévku z hub!
Bramborový salát a úskalí přípravy: Vyberte správné brambory, dobře vše promíchejte a nespěchejte
Tipy na vánoční dárky pro pivaře: Pořiďte tomu svému domácí minipivovar nebo basu speciálů