Marinované kuřecí maso v hořčicové omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenPokud budeme používat sušené houby, nejprve je namočíme do teplé vody a krátce povaříme. Můžeme použít i čerstvé žampiony, které očistíme a nakrájíme na plátky, nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Pokud budeme používat sušené houby, nejprve je namočíme do teplé vody a krátce povaříme. Můžeme použít i čerstvé žampiony, které očistíme a nakrájíme na plátky, nebo…
Pokrájíme máslo na drobné kostičky a necháme ho povolit.Rybky z konzervy nakrájíme nadrobno, stejně tak cibulku, pažitku a smícháme s máslem.Přidáme hořčice a sůl, pepř…
Candáta vyfiletujeme, naporcujeme, nasolíme a dáme uležet do lednice, nejlépe přes noc. Pak jen pokmínujeme,obalíme v mouce a smažíme v malém množství oleje a kousku…
Nejdříve oškrábeme brambory, osolíme a dáme vařit. Mezitím si připravíme dresing: do mísy dáme majonézu (dle vlastní potřeby), tak 2-3 stroužky česneku a trošku mléka,…
Sušenou šunku natrháme na menší kousky, osmahneme na rozpálené pánvi dokřupava a necháme vychladnout. Zeleninu očistíme a pokrájíme na kousky. Vložíme do mísy, přidáme…
Smícháme všechny ingredience na marinádu a do poloviny vložíme maso, důkladně obalíme a necháme aspoň půl hodinu v chladnu uležet, druhou polovinu uložíme samotnou do…
Zapneme si troubu na rozehřátí. Prsa opláchneme, osušíme, prořízneme, ale nedořízneme až do konce. Proříznuté pláty masa rozevřeme do tvaru motýlích křídel a lehce přes…
Slaninu (salám) nakrájet na nudličky a opražit. Na to maso (verze 1 na nudličky, verze dvě na malé kostičky) a přidáme pórek (verze 1 na kolečka, verze 2 posekaný). Po…
Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle chuti, ale spíš aby byly trošinku tvrdší. Ve velké míse si smícháme na nudličky nakrájenou šunku, čínské zelí, okurku a sýr.…
Na mísu vyskládáme natrhaný salát, oloupané avokádo nakrájené na plátky, které zakápneme citronem, aby nezhnědlo, plátky okurky. Na lžíci oleje opékáme na kousky…
Robertova hnědá omáčka: Posekanou cibuli podusíme na víně, přidáme rajčatový protlak, základní hnědou omáčku a vaříme 15 minut. Po dobu vaření sbíráme pěnu. Na závěr…
Maso opláchneme, osušíme, ostrým nožem rozřízneme na plát(můžeme požádat v masně) a přes potravinářskou folii rozklepeme od středu do stran.Plát masa po obou stranách…
Zapneme si trobu. Ze slaniny si uřízneme 4špalíčky na prošpikování masa,zbytek nakrájíme na menší kostičky.Cibuli si nakrájíme na půlměsíčky,česnek na plátky a půlky z…
Nenáročný pokrm, který je plný živin a hlavně dobrých surovin. Drobné brambory jsou doplněny směsí z ředkviček, slaniny a jarní cibulky. Před samotným zapečením ji ještě…
Tento lahodný a lehký hamburger je připraven z mletého kuřecího masa, takže je o kapku méně tučný, než klasický hovězí. K tomu můžete připravit svěží jogurtový dresink a…
Tento lahodný a lehký hamburger je připraven z mletého kuřecího masa, takže je o kapku méně tučný, než klasický hovězí. K tomu můžete připravit svěží jogurtový dresink a…
Kuřecí roláda se brokolicovou náplní smažená v trojobalu je výborný nápad, jak přiblížit zeleninu i těm, kdo se jí trochu vyhýbají. Na talíři ji doplňte bramborovou kaší…
Hamburger je jedním z nejoblíbenějších letních pokrmů z grilu. Příprava masové placičky není tak složitá. Vylepšit ji můžete třeba karamelizovanou cibulí podle receptu…
Naložená cuketa, plná chutí a vůní z bylinek a koření, se na grilu promění v křupavou delikatesu a společně s jemně uzenou kýtou vytváří dokonalou kombinaci. Tento…
Pět výborných jídel z kopřiv: Polévka s pohankou zasytí a šťavnatá masová roláda s kopřivovou náplní překvapí i labužníky
Vánoční tradice za socialismu: Kolekce od ROH a hodinové fronty na mandarinky
Vinobraní v Praze začíná: Za dvě deci burčáku dáte 35 Kč, láhev vyjde na 200 Kč. Zjišťovali jsme na místě, co ještě se nabízí