Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houba hřib - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kyselica ze Slavičína

Kyselica ze Slavičína

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Do hrnce dáme zelí, zalijeme ho vodou a vaříme asi půl hodiny, až bude zelí měkké. Zároveň zvlášť uvaříme hřiby.Odebereme polovinu zelí a přidáme hřiby, které jsme…

AlegroBravo

60 min

Brandovský houbeles

Brandovský houbeles

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na pánvičce necháme rozehřát 1/4 másla. Poté, co se máslo rozehřeje, počkáme až trochu zpění. Nesmíme nechat máslo připálit.Dále přidáme nakrájené a očištěné houby …

Hříbkové ragú s valašskou kyškou

Hříbkové ragú s valašskou kyškou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Brambory pečlivě umyjeme, osolíme, okmínujeme a celé uvaříme ve slupce. Mladé tvrdé hříbky očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli nadrobno.Hříbky s cibulí vložíme na…

Kocmax

30 min

Bramborová polévka s hříbky

Bramborová polévka s hříbky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Brambory nakrájíme na malé kostičky a uvaříme v zeleninovém vývaru. Vedle si na kousku másla zesklovatíme cibuli, pak přidáme trochu hl. mouky a uděláme jíšku, kterou…

Rarášci s hříbky

Rarášci s hříbky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso očistíme a nakrájíme na drobné kostičky.V hlubší uzavíratelné nádobě důkladně promícháme vejce s worcesterem, olejem a Solamylem. Přidáme nakrájené maso, opět…

Anna Kocikova

35 min

Bramborová s medvědím česnekem

Bramborová s medvědím česnekem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bramborová polévka je oblíbená v českých domácnostech. Každá rodina má ve svojí variantě oblíbenou surovinu či přísadu, co polévku nějak oživí. Medvědí česnek během…

MAKE-FOOD

40 min

1 8 9 10

Marie

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli