Smrže jednoduše na másle
Recept ještě nebyl hodnocenSmrže na másle jsou lahodnou delikatesou, která oslavuje jarní sezónu. Tyto jedinečné houby, ceněné pro svou jemnou a zároveň intenzivní chuť, se při opékání na másle…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 155 kJ / 37 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 0,02 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Smrže na másle jsou lahodnou delikatesou, která oslavuje jarní sezónu. Tyto jedinečné houby, ceněné pro svou jemnou a zároveň intenzivní chuť, se při opékání na másle…
Smrže očistíme (většinou jsou čisté), oddělíme duté nožičky, které nasekáme na drobno, právě tak cibulku. Tu dáme do kastrůlku restovat na olej, až zesklovatí, přidáme…
Smrže očistíme (většinou jsou čisté), oddělíme duté nožičky, které nasekáme na drobno, právě tak cibulku. Tu dáme do kastrůlku restovat na olej, až zesklovatí, přidáme…
Smrže pokrájíme na kroužky, cibulku nadrobno, zeleninu nastrouháme na velkých slzách. Na pánev s olivovým olejem a kouskem másla dáme zeleninu. Do menšího hrnce dáme…
Pečeme s Ivou: Skutečně jednoduše a rychle upečená chuťovka na silvestra – sýrové pralinky se sezamem
Už jste pili redespresso? Vypadá to jako káva, ale není to káva. A ani čaj
Pečená švestková povidla bez zavařování: Zkaramelizovaný cukr se postará o božskou chuť, octová lázeň ochrání před zkažením