Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí zadní - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kubbe nijje - arabsky tatarak

Kubbe nijje - arabsky tatarak

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Bulgur zalijeme studenou vodou, nechame vsaknout tekutinu a zmeknout, cca 20 minut. Behem teto doby bulgur nekolikrat promneme v dlanich. Pote vlozime do kusu platna,…

Hovězí nudličky s klobáskou

Hovězí nudličky s klobáskou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uděláme si nálev podle * , přidáme dijonskou hořčici, sůl ocet a bobkový list, promícháme a do této směsi vložíme maso, které jsme si spolu s klobásou nakrájeli na…

Slovinský guláš

Slovinský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na sádle osmahneme proužky cibule do hněda a přidáme na kostky nakrájené maso. Maso opečeme a až se zatáhne, tak jej osolíme, opepříme, okmínujeme a zasypeme sladkou…

dzungila

90 min

Hovězí pečeně na mletém zázvoru

Hovězí pečeně na mletém zázvoru

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí pečeně patří mezi klasiku naší kuchyně. Kvalitní hovězí maso potřeme směsí papriky, česneku a štiplavého zázvoru. Po rychlém orestování jej necháme dusit spolu s…

Gregusa

150 min

Divoké hovězí na víně

Divoké hovězí na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Divoké hovězí na víně je luxusní a intenzivně aromatický pokrm, který spojuje bohatou chuť divokého hovězího masa s jemnou kyselostí a hloubkou kvalitního vína. Pomalu…

Jarka2

75 min

Boerewors - Búrský buřt

Boerewors - Búrský buřt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Boerewors, známý také jako búrský buřt, je tradiční jihoafrický klobásový výrobek, který je oblíbený mezi milovníky grilování po celém světě. Tato klobásová specialita…

Martinson

75 min

Hověží nudličky s dresingem

Hověží nudličky s dresingem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hovězí maso nakrájíme na plátky silne cca 1,5cm. Připravíme si marinádu: drcený pepř, sůl, 1PL sojové omáčky, olej,1PL provensalských bylinek. A naložíme do ní maso.…

Pikantní hovězí ragů

Pikantní hovězí ragů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zeleninu si nakrájíme na kousky, maso na plátky, nebo větší kousky, které osolíme a opepříme. Zahřejeme si olej, po částech dáváme maso prudce opéct a pak ho vypneme. Na…

Bibinka

120 min

Pikantní hovězí se smetanou

Pikantní hovězí se smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Anglickou slaninu nakrájíme na drobno a dáme na pánev. Hovězí omyjeme a nakrájíme podle chuti. Maso klademe na spěněnou slaninu, pokořeníme (notně), osmahneme z obou…

LenaT

45 min

Rychlé mini roládky

Rychlé mini roládky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kuřecí prsa rozkrojíme na plát, vložíme mezi dvě potravinařské fólie a naklepeme, tak samo to uděláme i s vepřovým a hovězím masem. Z masa sundáme vrchni fólii osolíme a…

Pečené hovězí na cibuli

Pečené hovězí na cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso v celku osolíme a opepříme asi 1/2 hodiny předvaříme ( já předvářím v papiňáku). Mezitím orestujeme na hrubo nakrájenou cibuli na sádle či oleji do zlatova.…

Kruela

120 min

Hovězí pečeně na tymiánu

Hovězí pečeně na tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Špalek hovězího masa, převážeme nití, a to tak, aby si udržel tvar. Poté maso potřeme hořčicí a bohatě posypeme tymiánem. Dáme uležet do lednice minimálně do druhého dne…

Colombo65

135 min

1 5 6 7 8 9 10