Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí zadní - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Uzená pečeně na dvě varianty

Uzená pečeně na dvě varianty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do uzené pečeně uděláme hluboké zářezy - pozor, nedokrajujeme, musí zůstat vcelku! Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na slabší plátky a naklepeme. Do každého…

Hovězí na víně a česneku

Hovězí na víně a česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Česnek utřeme se solí. Do většího hrnku dáme víno, rozetřený česnek, mletou červenou papriku a majoránku, vše pořádně promícháme. Mírně osolené maso a plátky slaniny,…

Chilli con carne II.

Chilli con carne II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

CHILLI CON CARNE: 1. Cibuli nakrájíme najemno a prudce zpěníme na oleji společně s jemně posekaným česnekem a kmínem, přidáme maso a společně prudce orestujeme. 2.…

Hovězí na smetaně

Hovězí na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Maso osolíme z obou stran.Do hrnce s rozpáleným máslem si necháme zesklovatět cibuli nakrájenou na kostičky.Pak přidáme maso a necháme zatáhnout. K tomu všemu přidáme…

Estulinka

120 min

Pikantní hovězí ragů

Pikantní hovězí ragů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zeleninu si nakrájíme na kousky, maso na plátky, nebo větší kousky, které osolíme a opepříme. Zahřejeme si olej, po částech dáváme maso prudce opéct a pak ho vypneme. Na…

Bibinka

120 min

Pečené hovězí na cibuli

Pečené hovězí na cibuli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso v celku osolíme a opepříme asi 1/2 hodiny předvaříme ( já předvářím v papiňáku). Mezitím orestujeme na hrubo nakrájenou cibuli na sádle či oleji do zlatova.…

Kruela

120 min

Brutzel-Svejk Rostbeef

Brutzel-Svejk Rostbeef

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vyberte pěkný kousek kvalitního hovězího masa, nakořeňte a nechte odležet v chladu klidně týden. Pak postupujte podle našeho receptu a připravte si skvělý roastbeef.

Brutzel-Svejk

25 min

Hovězí nakyselo

Hovězí nakyselo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí maso nakyselo je klasika české kuchyně, která nikdy nezklame. Šťavnaté hovězí, cibulový základ a nádech citronové šťávy vytvoří jemně nakyslou omáčku, která se…

Veruncicka

135 min

Provensálský guláš

Provensálský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí maso nakrájejte na kostky.Lehce rozdrťte stroužky česneku, mrkev oloupejte a nakrájejte na plátky. Oloupejte a nakrájejte jednu cibuli na čtvrtky a každou…

rascy

220 min

Španělské ptáčky II

Španělské ptáčky II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Ze špalíku masa uděláme čtyři plátky, které paličkou naklepeme a upravíme do potřebného tvaru.Ze dvou vajíček a jedné jemně nakrájené cibule na trošce sádla uděláme v…

Gregusa

120 min

Plzeňský karbonát

Plzeňský karbonát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z opláchnutého válečku hovězího masa nakrájíme plátky, mírně je naklepeme paličkou, osolíme a opepříme. Na tuku zpěníme jednu cibuli, přidáme plátky masa a po obou…

Hovězí roláda podle babči

Hovězí roláda podle babči

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Nejprve připravíme náplň: smícháme mleté maso, vajíčko, sladkou papriku, klobásové koření, utřený stroužek česneku (i víc, podle chuti, dala jsem 3 české), osolíme a…

MamlajdaD

35 min

Roštěnky na zázvoru

Roštěnky na zázvoru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso si nakrájíme na plátky-roštěnky, den předem, naklepeme si je, osolíme, opepříme,posypeme 1 lžící zázvoru, potřeme rozetřeným česnekem, pokapeme šťávou z citronu a…

Slovinský guláš

Slovinský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na sádle osmahneme proužky cibule do hněda a přidáme na kostky nakrájené maso. Maso opečeme a až se zatáhne, tak jej osolíme, opepříme, okmínujeme a zasypeme sladkou…

dzungila

90 min

1 3 4 5 6 7 11

Naposledy jste si prohlédli