Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hruď hovězí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 121 kJ /
268 kcal
Bílkoviny22,00 g
– z toho živočišné bílkoviny22,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky20,00 g
– nasycené9,00 g
– nenasycené4,00 g
–– mononenasycené3,50 g
–– polynenasycené0,50 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Nadívané hovězí hrudí

Nadívané hovězí hrudí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nadívaná masa patří bezesporu ke slavnostním obědům. V tomto receptu najdete návod na plněné hovězí maso, konkrétně jeho hrudní části. Proříznutý otvor naplníte směsí…

Eliza

260 min

Hovězí polévka - přesnídávková

Hovězí polévka - přesnídávková

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso dáme do studené vody, přidáme koření, sůl, přivedeme k varu, vložíme kořenovou zeleninu a zvolna vaříme doměkka.Zhruba 20 minut před koncem přidáme ostatní zeleninu…

maris

160 min

Můj guláš

Můj guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakrájíme maso na kostky 3x3 centimetry, cibuli nahrubo, rajčata na malé kostičky (kdo chce oloupe,ale není to nutné), paprikove lusky na proužky, česnek oloupeme…

radekhk

180 min