Sladký toast s dušenými jablky a karamelem
Recept ještě nebyl hodnocenVajíčka rozšleháme vidličkou s cukrem a skořicí. Plátek chleba vykrojíme kulatou formičkou a obalíme ve vajíčku. Na másle z obou stran smažíme do zlaté barvy.V kastrůlku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vajíčka rozšleháme vidličkou s cukrem a skořicí. Plátek chleba vykrojíme kulatou formičkou a obalíme ve vajíčku. Na másle z obou stran smažíme do zlaté barvy.V kastrůlku…
Vajíčka rozšleháme vidličkou s cukrem a skořicí. Plátek chleba vykrojíme kulatou formičkou a obalíme ve vajíčku. Na másle z obou stran smažíme do zlaté barvy.V kastrůlku…
Tekvicu očistíme, vydlabeme, nastrúhame na slzičkovom strúhadle. Očistené jablko tiež ošúpeme a nastrúhame, uvarené vajíčka olúpeme a pokrájame na kocky.Majonézu…
Jablka rozkrojíme a vydlabeme jadřinec i s částí dužiny, abysme měli větší jamku na plnění. Jamky vypláchneme částí odměřeného vína a to zase slijeme a necháme na…
Očištěná rajčata, jablka, cibule a lilek pokrájíme a rozdusíme. Přidáme cukr, sůl, ocet a koření a za častého míchání dusíme půl hodiny.Pak vše propasírujeme a ještě…
Na tuku a slanině (já použila Ceres soft) zpěníme pokrájenou cibulku a česnek. Stehýnka zbavíme kůže, odblaníme, maso pokrájíme na kousky a smícháme s grilovacím…
Jablka oloupeme, vykrájíme jádřince a nakrájíme na kostičky. Povaříme je v polovině odměřené vody spolu s cukrem a skořicovým cukrem do změknutí, potom tyčovým mixérem…
Kachní stehna osolíme, opepříme, přidáme kmín a položíme do pekáčku, přidáme oloupané a nakrájené jablko, plátky uzeného masa a na větší kusy nakrájenou cibuli. Kousek…
Nejprve rozpálíme ohniv. mísu, do ní dáme máslo a med - necháme lehce zkaramelizovat. Potom vložíme ořechy - vypneme plotýnku. Na to vše poklademe na drobno…
Listové těsto necháme rozmrznout. Jablka nastrouháme na plátky, přidáme puding, skořicový cukr, promícháme, přidáme nasekané ořechy a znovu promícháme.Na pečící papír…
Víno omyjeme a osušíme. Jablka nakrájíme na drobné kostičky a nivu nastrouháme na jemno. Jablka zastříkneme citronovou šťávou a vmícháme společně s nivou do jogurtu…
Jablká očistené od jadrovníka (nešúpeme) nakrájame na štvrtiny a cca 10 min podusíme. Potom dohladka rozmixujeme.Vajcia vyšľaháme s popučeným banánom do peny.Pridáme…
Doprostred talire naaranzujeme kulaty platek cerstveho ananasu, na nej poskladame nakrajena kolecka z 1 bananu, pak vrstvu boruvek, na to dalsi kulaty platek ananasu,…
Použijeme program na kynuté těsto a poté pečeme cca hodinu.
Vejce zamícháme se smetanou.Jablíčka oloupeme a nastrouháme najemno.K vejci se smetanou přidáme jablko, mouku, prášek do pečiva a skořici a zamícháme. Pro dospělé…
Všetky suroviny dobre premiešame. Dávame pozor na soľ, dochucujeme podľa slanosti syra.Mažeme na chlieb a ozdobíme jablkom alebo zeleninou.
Brambory oloupeme, polovinu nastrouháme na jemném struhadle, polovinu na hrubém struhadle. Vymačkáme z nich v dlaních tekutinu a přendáme do misky. Přidáme prolisovaný…
Rozkrojíme rohlík, smícháme ostatní ingredience a namažeme směs na jednu půlku rohlíku. Druhou půlkou přikryjeme.
1 jablko nastrouháme, smícháme s pastou, medem a solí. Chuť by měla být příjemně lehce křenová ale i nasládlá, konzistence pastovitá, prostě podle chuti strávníků. Do…
Troubu předehřejeme na 175°C. V míse promícháme mléko, vajahit, fruktosu a olej s vodou. Strouhaný kokos i vločky rozemeleme a přidáme do mísy. Nakonec do těsta…
Matjesy, sýr a jablka bez jadřinců nakrájíme na kousky, cibuli na proužky.Majonézu smícháme s jogurtem a pár kapkami citronové šťávy.Vše promícháme, dochutíme solí,…
Zapékací mísu pokapeme asi 3 lžícemi oleje, poklademe pórkem a zalijeme smetanou smíchanou s kari kořením, solí a pepřem. Na směs položíme lehce nakrojené klobásky,…
Jablko zbavené jadřince pokrájíme i se slupkou na malé kostičky a asi 10 minut opékáme na másle. Trochu zchladlé přelijeme do misky, přidáme mléko, vejce a ostatní…
Jablká narežeme na kolieska hrubé asi 1 cm a jadrovník vyrežeme. Kolieska a plátky pečeňového syra z oboch strán prudko opečieme na masle. Na tanierik uložíme plátok…
Výživa pro zdravou pokožku obličeje a vlasy: šest prospěšných potravin pro ženy
Krušovické vepřové plátky se opékají na sádle a podlévají pivem, jsou neuvěřitelně šťavnaté a díky chilli papričce i lehce pikantní
Pavel Nový vzpomíná na své vaření na vojně: Kradli jsme slepice a dělali je na paprice, směje se slavný herec