Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játra vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřová játra po asijsku

Vepřová játra po asijsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednoduše a geniálně prostý a lehce připravitelný recept na vepřová játra, který ocení i odpůrci této suroviny. Játra zkřehnou, doplní je chuť pórku a česneku. Jen pár…

zuzi777a

45 min

Zabíjačkový guláš

Zabíjačkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Období masopustu provázejí nejen různé oslavy, ale hlavně dobré jídlo. Právě v této době se konají tradiční zabijačky a vy si můžete připravit výbornou sytou specialitu…

Minutková játra

Minutková játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Játra nakrájíme na plátky, posypeme kořením, medvědím česnekem, zakápneme olivovým olejem. Necháme zhruba hodinu marinovat. Játra zprudka opečeme na rozehřáté pávi,…

Staročeská jehla

Staročeská jehla

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřová játra nakrájíme na větší kousky tak 4x4 cm. Švestky bez pecek každou zvlášť zabalíme do anglické slaniny a střídavě napichujeme játra a obalenou švestku. Špíz…

Krkonošská pochoutka

Krkonošská pochoutka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kýtu a játra nakrájíme na nudličky, cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Potom přidáme maso a játra, zprudka osmahneme, zasypeme mletou paprikou, přidáme…

Zbojnická pečínka

Zbojnická pečínka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Veprove maso nakrajime na platky, naklepeme, nakrajime na ctverecky, cibule na ctvrtky a vse stridave napichneme na jehly nebo spejle. Pokapeme je olejem a opekame anebo…

Dušená játra v pomalém hrnci

Dušená játra v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do pomalého hrnce jsem dala cca 400 ml vody a pustila hrnec naplno.Pak jsem si opláchla játra, nakrájela na menší kousky cca 3 x 3 cm.Na drobno cibulku osmažit na pánvi,…

Maminčino kuře s těstovinami

Maminčino kuře s těstovinami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kuře opláchneme, osušíme a rozporcujeme, Osolíme, vložíme do pekáče a přidáme máslo a slaninu. Trochu podlijeme vodou a upečeme dozlatova, během pečení občas přelijeme…

RubyRom

80 min

Moravské jitrnice

Moravské jitrnice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Jedním z lákadel zabíjačky jsou bezesporu výborné, masité, dobře vychucené a v přírodním střívku zašpejlované jitrnice. Ty moravské mají oproti českým jednu odlišnost.…

cathleen

245 min

Játra po gruzínsku

Játra po gruzínsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Játra omyjte, zbavte blan a nakrájejte na proužky, opepřete, posypejte kmínem, osmažte na oleji a vyndejte na předehřátý talíř. Ve výpeku osmažte cibuli nakrájenou na…

700413

40 min

Vepřová játra se zeleninou

Vepřová játra se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Játra nakrájíme na menší kousky a zprudka opečeme spolu s nakrájenou cibulí v hlubší pánvi na oleji.Podlijeme vínem a vodou se zeleninovým bujonem, přikryjeme a necháme…

maris

50 min

Zabíjačkový smažák

Zabíjačkový smažák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Krkovička pečená v jednom pekáči společně s vepřovými droby, cibulí a kořením bude zlatým hřebem každých vepřových hodů. Hotový zabíjačkový smažák můžete i zavařit do…

Spuname

150 min

Prejt

Prejt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Příprava prejtu byla původně spjata zejména s obdobím masopustu a zabíjaček. Prejt podle tohoto receptu má jako základ vařené vepřové koleno a játra, je zahuštěný…

Gregusa

90 min

Tlačenka téměř dietní

Tlačenka téměř dietní

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mezi zabijačkové dobrůtky patří tlačenka, vyrobená z vařeného plecka, srdce a jater. Nakrájené maso jednoduše zalijeme vývarem s kořením a želatinou a naplníme do obalu.…

Handour

115 min

1 2 3 4 5 12

Naposledy jste si prohlédli