Řezy Eskymo
Recept ještě nebyl hodnocenMoučníky z plechu mají mnoho výhod. Dobře se skladují, velikost porcí se krájí dle potřeby a většinou jich je větší množství. Tento moučník připomínající kokosovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Moučníky z plechu mají mnoho výhod. Dobře se skladují, velikost porcí se krájí dle potřeby a většinou jich je větší množství. Tento moučník připomínající kokosovou…
Všechny suroviny smícháme a pořádně zamícháme nebo můžete použít šlehač. Plech si vymastíme a vysypeme a pečeme na 200 - 250°C po dobu 15 - 25 minut. Hotovou buchtu…
Koláče se vzorem zapečeného pudinku jsou velmi oblíbené. Kombinace jemného vláčného korpusu a svěží vrchní vrstvy zakysané smetany je opravdu lahodná. Proto obliba…
Základem skvělého dortu či jiného dezertu, které si žádají náplň, je kvalitní krém. Jestliže neznáte žádný ověřený recept, jenž by skvěle doplnil váš moučník, pak se…
Hledáte nový moučník k nedělní kávě? Určitě vyzkoušejte lahodný a sladký hruškový koláč, který je plný tvarohu na nadýchaném piškotu a dokonale voní skořicí. Je to…
Na těsto vyšleháme 2 vejce s cukrem a vanilkovým cukrem. Přilijeme mléko, olej a zamícháme. V další misce smícháme polohrubou mouku s práškem do pečiva a kakaem tak, aby…
Smícháme všechny ingredience a vyšleháme je.Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný hlubší plech a zarovnáme do roviny.Poté umícháme náplň, kromě marmelády a…
Pokud máte chuť na sladkou snídani, vyzkoušejte upéct tuto rychlou, klasickou dvoubarevnou bábovku. Příprava je snadná a navíc bez vážení, protože jde o hrníčkový recept…
Perník patří mezi velmi oblíbené stálice domácího pečení. Miluji ho zejména děti. Je to typická buchta na plech a tak není divu, že můžete narazit na desítky receptů, s…
Tvarohy, nevyšlehanou šlehačku, cukr, van.cukr vyšlehat, přidat najemno nakrájený kompot ( asi 1/3 z jednoho nechat na ozdobu ). Podle návodu připravit žel. ztužovače…
Pařížské rohlíčky jsou vánoční cukroví, které nesmí chybět na svátečním stole. Spojení lehoučkého ořechového těsta, poctivého krému a lahodné čokolády vytváří…
Bábovka je bezpochyby velmi oblíbený český moučník a peče se snad ze všech možných těst. Toto je verze klasické piškotové bábovky, jejímž mramorováním se chlubí každá…
Jemný kakaový korpus ve tvaru tunelu ukrývá nadýchanou šlehačku se šťavnatými jahodami, které dodávají svěžest a barevný kontrast. Tento zákusek je ideální pro…
Jemný kakaový korpus ve tvaru tunelu ukrývá nadýchanou šlehačku se šťavnatými jahodami, které dodávají svěžest a barevný kontrast. Tento zákusek je ideální pro…
Drobné dortíky z rychle upečeného těsta naplníme máslovým krémem ochuceným rumem a kakaem. Povrch ozdobíme rozpuštěnou bílou čokoládou a ledovými kaštany tak, aby vznikl…
Drobné dortíky z rychle upečeného těsta naplníme máslovým krémem ochuceným rumem a kakaem. Povrch ozdobíme rozpuštěnou bílou čokoládou a ledovými kaštany tak, aby vznikl…
V troche osladeného vlažného mlieka necháme oživiť droždie - cca 15 min.Zmiesime múku, soľ, cukor, vychladnuté topené maslo, kvások a zvyšok vlažného mlieka, vypracujeme…
Velice vláčný a křehký koláč ze strouhaného těsta a tvarohové náplně je poměrně snadno i rychle připravený. Je třeba ho nechat rozležet, pak je nejlepší a vůbec se…
Jemné nadýchané řezy s karamelovým krémem můžete připravit jen tak ke kávě, ale i jako pohoštění na rodinné oslavě. Jsou velmi jednoduché, ale právě v tom je jejich…
Co by to bylo za Velikonoce bez mašlí dozdobeného beránka na stole! Je spousta verzí od šlehaného piškotového po ořechového či zcela bezlepkového. A co takhle zkusit ho…
Perníčky zase trochu netradičně. Není třeba je nechat odležet, jsou měkké hned a díky vzoru nemusíte ani více zdobit. Použijeme světlé těsto bez kakaa a kakaem pak…
Máte rádi hříšně dobrou, sladkou čokoládu? Tady je jí více než dost. Nabízíme ideální recept pro všechny milovníky této dobroty - dort patří mezi ty tzv. "hutnější", ale…
Smíchám vše sypké, pak přidám tekuté, promíchám a peču ve vymazaném a vysypaném vyšším pekáčku asi 35-40 min na 180°. Perník se musí oddělit od kraje pekáčku, pak je…