Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobása papriková - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Čočkový salát (beluga)

Čočkový salát (beluga)

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Podle návodu uvaříme čočku do měkka, ale dejte pozor na rozvaření!Uvařenou čočku ihned propláchneme studenou vodou a dáme do mísy.K čočce přidáme na drobno nakrájenou…

KatharinaK

40 min

Luhačovický skřivan

Luhačovický skřivan

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mleté maso si umícháme se všemi surovinami, rohlík namočíme v mléce a vymačkaný přidáme k masu. Pokud se nám zdá maso řídké, přihustíme polohrubou moukou. Klobásu si…

Dvojctihodná zelňačka

Dvojctihodná zelňačka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dvojctihodná zelňačka se dvěma druhy klobás vás v chladném období doslova postaví na nohy. Kysané zelí má na tělo doslova zázračné účinky, polévka je velmi vydatná a…

Miru63

90 min

Kuře na zelí a černém pivu

Kuře na zelí a černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na suché pánvi orestujeme nadrobno nakrájenou slaninu s klobásou a po chvíli přidáme ½ sáčku kysaného zelí. Ochutíme solí, cukrem, kmínem podle vlastních zvyklostí a po…

Kroupovka

50 min

Fazolová polévka  samotáře  Rermora

Fazolová polévka samotáře Rermora

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Přistoupíme ke šporáku a pokusíme se zapáliti hořák. Vzplane li zemní oheň, je to důkaz, že elementálové jsou nakloněni vaření našemu. Ve větším kastrólu osmahneme na…

cekrops

120 min

Fazolová gulášovka

Fazolová gulášovka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Fazole si buď namočíme den předem a nebo zkrátka vaříme přímo a do měkka. Vařila jsem bez namáčení v tlaku cca 70min. Zahřejeme olej a osmažíme na něm na kolečka…

Lečo s klobásou a čočkou

Lečo s klobásou a čočkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Čočku namočíme na 2 hodiny do teplé vody.Klobásy nakrájíme na slabá kolečka, cibuli na kostičky.Cibuli osmahneme do zlatova, přidáme klobásky a asi 5 minut restujeme,…

Radulinka6

30 min

Kološvárské zelí z remosky

Kološvárské zelí z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tradiční pokrm zejména na Slovensku a v Maďarsku. Kološvárské zelí je ve vrstvách skládaný pokrm do pekáčku. Mezi vrstvy patří kysané zelí, vařená rýže, mleté maso,…

Handour

60 min

Paella bez mořských potvor

Paella bez mořských potvor

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Paella je nejznámější španělský pokrm z rýže. Jméno dostal podle široké mělké kovové pánve zvané paellera, ve které se tradičně připravuje. Použít však lze jakoukoliv…

Marps

60 min

Pekáček Adama Richmana

Pekáček Adama Richmana

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso osolíme, opepříme a opaprikujeme. Maso i uzeniny dáme do pekáčku. Přidáme cibuli, podlijeme vodou a při teplotě 180°C pečeme do zlatova. Maso vyjmeme a nakrájíme.…

evosheek

90 min

Olomoucký voňavý koláč

Olomoucký voňavý koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do mísy nastrouháme brambory, zasypeme moukou s práškem do pečiva, přidáme vejce a tvaroh, osolíme a vypracujeme vláčné těsto.Necháme odpočinout a v mezičase si…

senky

70 min

Kuřecí Gumbo

Kuřecí Gumbo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí gumbo je tradiční pokrm pocházející z jižní části Spojených států, konkrétně z oblasti Louisiany. Toto syté a aromatické jídlo kombinuje šťavnaté kousky kuřete se…

Zoriazz

70 min

1 2 3 4