10 Minutová omáčka na těstoviny
Recept ještě nebyl hodnocenVýbornou omáčku na těstoviny můžete připravit, i když zrovna nemáte příliš mnoho času. Stačí osmahnout cibuli a klobásu, přidat kečup a konzervovaná rajčata, dobře…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Výbornou omáčku na těstoviny můžete připravit, i když zrovna nemáte příliš mnoho času. Stačí osmahnout cibuli a klobásu, přidat kečup a konzervovaná rajčata, dobře…
Kysané zelí funguje jako přírodní probiotikum. Klobásky a sádlo svou bohatou chutí skvěle doprovodí lehké, křupavé a dietní čerstvé bílé zelí. Zkrátka – dokonalá…
Tyto lahodné špízy kombinují šťavnatou krkovičku s čerstvou cuketou, doplněné o dokonale křupavé rohlíky, které dodají vašemu pokrmu zvláštnost. Ideální pro grilovací…
Var. 1: Kabanos rozdělíme na asi patnácticentimetrové díly, napůl rozkrojíme a vložíme do nich kolečka cibule. Zbytek cibule rozkrájíme na měsíčky, část dáme na dno…
Brambory, scezenou kapustu a klobásu pokrájíme, přidáme česnek, nastrouhaný sýr a dochutíme solí a pepřem, dobře promícháme. Vše dáme do připravené zapékací mísy,…
Plátky masa osolíme, opepříme, okraje nařízneme a naklepeme paličkou. Potřeme plnotučnou hořčicí, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na pánvi na oleji. Maso…
Kuřecí steaky opatrně naklepeme ze strany bez kůže. Osolíme z obou stran, opepříme a potřeme hořčicí.Mrkev očistíme a nakrájíme na čtvrtiny. Pórek rozkrojíme na poloviny…
Guláše mají u nás opravdu dlouhou historii a mnoho různých obměn svých chutí a příprav. V tomto receptu najdete návod na přípravu skvělého žampionového guláše s klobásou…
Kořeněná chuť vinné klobásy se kombinuje s jemně kyselým jogurtem, chutnými zeleninami a bylinkami. Zapečení v troubě dokonale zkaramelizuje klobásu a zeleninu,…
Brambory, tarhoňa a kvalitní uzená klobása jsou základem tohoto pokrmu, který připravíte v jednom hrnci. Pokrm není náročný na přípravu a zvládnou jej i úplní…
Meloun si vyřežeme podle vlastní fantazie OZDOBNÝM VROUBKOVÝM ŘEZEM ODKROJÍME VRŠEK. Meloun vydlabeme asi tak do půlky, naplníme směsí šunky, sýrů a salámů. Přiklopíme…
Ve čtvrt litru mléka rozpustíme droždí. Z kostky másla ukrojíme cca 2 cm, opražíme na něm polohrubou mouku. Na to nalijeme mléko s rozpuštěným droždím a uvaříme docela…
Den předem si večer namočíme fazole. Namočené fazole si druhý den opereme, uvaříme a scedíme. Cibule si očistíme, nakrájíme na jemno, dáme osmažit na pánev se sádlem.…
Maso nakrájíme na větší kousky a dáme do uzavíratelné nádoby. Osolíme, opepříme, přidáme česnek, mletou papriku, sezamová semínka, sójovou omáčku a olej. Promícháme,…
Cibuli osmahneme na sádle, přidáme slaninu na kostičky, restujeme, přidáme maso na kostky, mletou papriku. Zalijeme podle potřeby vodou, dusíme.Vaříme, když je maso…
Toto jídlo je třeba vařit v nerezovém hrnci se silným vrstveným dnem nebo silném hliníkovém s nepřilnavou vrstvou. Původně toto jídlo Alsasanky vařily v litinovém hrnci…
Kuře vykostíme, rozložíme na plát, prázdná místa vyplníme skrojenými kousky z prsou, opatrně osolíme, opepříme, potřeme rozpuštěným máslem, posypeme nadrobenou Nivou,…
Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, pórek na kolečka, špek na drobnější kostičky a klobásu na úzké nudličky. Žaludky důkladně očistíme a pokud se na některém kousku objeví…
Čočku propláchneme, zalijeme vodou a dáme vařit. Z másla a mouky připravíme jíšku, kterou zašleháme do polévky a přivedeme k varu. Oloupané brambory pokrájíme na drobné…
Připravíme si křídla, špičky odřízneme a použijeme třeba na vývar do polévky,omyjeme je, osušíme, osolíme a posypeme Adžikou. Alobalu dáme delší kus, potřeme ho olejem,…
Nadrobno narezanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme narezanú ačokču a paradajky, osolíme, okoreníme a podusíme. Pridáme narezanú klobásu ( môžeme vynechať), zalejeme…
Všechny fazole a fazolky uvaříme doměkka a odložíme. V kastole rozehřejeme olej, orestujeme na něm najemno nasekanou cibuli spolu s klobáskou nakrájenou na silnější…
Dáme si vařit čočku, přidáme nakrájenou klobásku a nakonec brambory pokrájené na kostičky. Osolíme, nebo můžeme dát kostku masoxu. Pokud máme, přidáme ještě kůži ze…
Brambory a klobásu nakrájíme na menší kostky, cibuli na jemno. Mrkev a petržel necháme v celku. Do většího hrnce s vodou dáme vařit fazole, mrkev, petržel, masox a nové…
Cukrářka Iveta Fabešová otevřela další cukrárnu. Mezi zákusky za necelých 200 Kč najdete i popcorn či kávový kelímek
Výživná, ale kontroverzní. Žabí stehýnka milují Francouzi a možná je jedli i pravěcí Češi
Jídelní rozmary slavných: Sharon Stoneová pro krásnou postavu nepije alkohol a miluje lososa na asijský způsob