Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobása - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kapustnica

Kapustnica

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ať už kapustnica, kyselica nebo zelňačka, vždy se jedná o vynikající polévku plnou zelí a dalších dobrých surovin. Do této polévky dáme i domácí klobásu, která pustí…

tiktak

75 min

Kyselice

Kyselice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do horkého vývaru dáme kuličky pepře, bobkový list, červenou papriku , kmín a nakrájené zelí. Pak si připravíme brambory s klobásou, obojí nakrájíme na kostičky a…

Estulinka

60 min

Vuřtový guláš s fazolemi

Vuřtový guláš s fazolemi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na rozpáleném oleji opečeme slaninové proužky, cibuli nadrobno a mouku. Přidáme česnek nahrubo nasekaný, na kolečka nakrájenou česnekovou klobásu a na kostičky pikantní…

Smažené koule z vinné klobásy

Smažené koule z vinné klobásy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Z vinné klobásy do misky vymačkáme vnitřek, přidáme vajíčko, nahrubo strouhaný sýr, pepř, popř. trochu soli, a nasekanou zelenou lahůdkovou cibulku. Přidáme na troše…

Fazolový guláš

Fazolový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Fazolový guláš s klobásou a masem je snadný a rychlý na přípravu. Pokrm příjemně zahřeje, zasytí a tak si ho nejlépe vychutnáme samotný, nebo s krajícem čerstvého chleba…

bundada

50 min

Fazolačka s tarhoňou

Fazolačka s tarhoňou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zejména v chladných dnech jsou velmi oblíbené husté polévky. Základem této polévky je spousta velkých fazolí, kvalitní klobása a tarhoňa, vůni ji dodá česnek i libeček.…

mika59

130 min

Zelňačka s houbami

Zelňačka s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Klasická vydatná zelňačka plná chutí je ideální do sychravého podzimního počasí. Kromě kysaného zelí do ní přidáme trochu dobré klobásy a čerstvé lesní houby, které její…

poslirecept

50 min

Rychlé fazole z jednoho hrnce

Rychlé fazole z jednoho hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na oleji zpěníme cibuli a přidáme opéct klobásky. Až budou klobásky opečené, přidáme slaninu, česnek nakrájený na plátky, žampiony, zeleninu a podlijeme vývarem. …

Zapečená čočka

Zapečená čočka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Čočku probereme a necháme asi 2 hodiny bobtnat ve studené vodě. Pak ji uvaříme téměř doměkka. Těsně před koncem vaření ji osolíme a přebytečnou tekutinu slijeme. …

Boršč pro lenochy

Boršč pro lenochy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Osmahneme téměř dozlatova cibuli nakrájenou na kostky, přidáme mleté maso, okořeníme solí a pepřem a za stálého míchání osmahneme. Mělo by zůstat v malých kouscích.…

akatka

40 min

Pepanovy plněné řízky

Pepanovy plněné řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky kuřecích prsou naklepeme, mírně osolíme, jemně potřeme hořčicí a posypeme strouhaným sýrem. Řízky poklademe oloupanou a na kolečka nakrájenou klobáskou (nejlépe…

Pastýřské hovězí plátky

Pastýřské hovězí plátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátky masa osolíme, opepříme, okraje nařízneme a naklepeme paličkou. Potřeme plnotučnou hořčicí, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na pánvi na oleji. Maso…

dzungila

90 min

Těstoviny z trattorie

Těstoviny z trattorie

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na pánvi rozpálíme olej a zprudka opečeme maso, pokrájené na malé kousky.Oheň ztlumíme, maso osolíme, opepříme, přidáme pokrájené bílé části cibulek, plátky česneku a…

maris

30 min

Vepřové nudličky se zeleninou

Vepřové nudličky se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Maso nakrájíme na tenké nudličky a naložíme, (nejlépe přes noc), do marinády.Papriky nakrájíme na proužky, pórek a bílé části cibulek na kolečka a osmažíme na trošce…

Vepřové kotlety s klobásou

Vepřové kotlety s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kotletky si naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji opečeme z obou stran. Maso vyjmeme a na výpeku osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu, cibuli, přidáme červenou…

Vepřová líná směs - špíz

Vepřová líná směs - špíz

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Vše rozkrájíme na větší kousky, čtverečky, kolečka. Vložíme do pekáčku, nejlépe s víkem. Pokud víko není, použijeme k pozdějšímu zakrytí alobal.Přidáme koření, množství…

Greneia

10 min

1 7 8 9 10 11 33