Podtatranský dar
Recept ještě nebyl hodnocenMäso si nakrájame na kocky a necháme marinovať 24 hodín. Potom prudko opečieme na oleji. Vyberieme a do výpeku pridáme smotanu, sójovú omáčku, šťavu z limetky a bazalku,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Mäso si nakrájame na kocky a necháme marinovať 24 hodín. Potom prudko opečieme na oleji. Vyberieme a do výpeku pridáme smotanu, sójovú omáčku, šťavu z limetky a bazalku,…
Ledvinky očistíme, vykrojíme tuk, dobře je opereme, nakrájíme na plátky, několikrát propláchneme pod tekoucí vodou a dvakrát spaříme vařící vodou, necháme okapat a…
Očištěné drůbky jemně pokrájejte nebo pomelte a na oleji osmahněte s cibulkou do zlatohněda (používáte-li žaludky, napřed je povařte doměkka).Do mléka dejte vejce,…
Vejce s cukrem vyšleháme do pěny, po lžících zašleháme olej. Mouku, kakao, kávu, prášek do pečiva smícháme dohromady a na střídačku s vodou lehce vmícháme do vaječné…
Panenku důkladně očistíme, zbavíme všech stříbřitě lesklých blan, které by dělaly maso tvrdé. Pokud máme maso na jednom konci zúžené, podložíme tuto část pod maso, aby…
Jednu hrušku omytou a osušenou zbavenou jádřince nakrájíme na měsíčky. Dáme do misky, přidáme sušené švestky, přilijeme koňak a necháme marinovat 1 hodinu. Očištěné…
Hamburger je jedním z nejoblíbenějších letních pokrmů z grilu. Příprava masové placičky není tak složitá. Vylepšit ji můžete třeba karamelizovanou cibulí podle receptu…
Elegantní vídeňské dortíčky vás zaujmou svou jemností a bohatou chutí. Tyto malé dezerty přinášejí dokonalé spojení křehkosti máslového těsta a oříškového krému. Ideální…