Dušená cuketa k masu nebo na pečivo
Recept ještě nebyl hodnocenVyzkoušejte lahodnou dušenou cuketu, která se skvěle hodí jako příloha k masu nebo jako chutná pomazánka na pečivo. Tato jednoduchá a rychlá úprava cukety vás překvapí…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vyzkoušejte lahodnou dušenou cuketu, která se skvěle hodí jako příloha k masu nebo jako chutná pomazánka na pečivo. Tato jednoduchá a rychlá úprava cukety vás překvapí…
Krůtí maso se těší veliké oblibě, je dietní a zároveň obsahuje velké množství bílkovin. Pokrm, ve kterém se snoubí kombinace špenátu, krůtího masa a aromatického kari,…
Máte-li velkou úrodu rajčat a již nevíte do jakých receptů je upotřebit, vyzkoušejte připravit palivec, krásně vonící po česneku. Pomazánku upotřebíte po celý rok nejen…
Lehce pikantní rajčatová omáčka k masu s orientálními tóny a netradiční kombinací rajčat a rozinek. Zázvor a kari jí dodávají výjimečnou chuť, díky které se výborně hodí…
Pikantní treska v balíčku s citronem a olivami je vynikající a aromatický pokrm, který přináší do vaší kuchyně nádech středomořské kuchyně. Křehká treska je pečená s…
Vychutnejte si grilování ještě o něco více díky vynikajícímu domácímu chutney. Příprava je snadná. Výsledná hustá rajčatová omáčka s rozinkami voní indickým kořením a…
Máte už dostatečnou zásobu sterilovaných okurek a stále se rodí nové? Zkuste sterilovanou čalamádu z okurků a cibule, která je velmi pikantní díky použitému koření.…
Tato originální příloha dodá vašim pokrmům nádech orientálního vaření a skvěle doplní nejen grilovaná jídla, ale i studené mísy či obložené bagety nebo sendviče. Dobrá…
Zavařené americké okurky s kari jsou pikantní a aromatickou pochoutkou, která přináší originální chuťovou variaci na tradiční zavařování. Spojení svěžesti okurek s…
Ochutnejte lilky v nevšední kombinaci s jablkem a kuřecími játry. Lilkové mističky plněné směsí restovaných jater, kousků lilku a jablka, spojené zakysanou smetanou,…
Hledáte využití pro přebytek jablek? Pokud připravíte pochoutku pocházející z indické kuchyně, jablečné čatní, určitě nešlápnete vedle. Získáte tak skvělý doplněk ke…
Skvělý a snadný recept na zeleninové placičky s cuketou a koriandrem, díky kterému zužitkujete zbytky zeleniny z ledničky. Kombinace výrazného koření a svěžího jogurtu…
Krémová dýňová polévka zaujme výraznou zeleninovou chutí. Servírujeme ji se zakysanou smetanou a dýňovým olejem. Zajímavým kontrastem k jemné krémové polévce jsou…
Zapékané těstoviny s lilkem jsou jednoduchým jídlem, které spojuje jemnou chuť lilku s bohatou omáčkou a sýrovou kůrkou. Lilková náplň v kombinaci s těstovinami a sýrem…
Receptů na zpracování cuketové úrody není nikdy dost. Čalamáda z cuket a paprik má opravdu všestranné využití, perfektně se hodí do burgerů, sendvičů nebo ke grilovanému…
Pokud chcete vyzkoušet něco netradičního, připravte si sírovec s mangoldem. Na podzim najdete plodnice této zdravé houby na kmenech listnatých stromů. V kombinaci s…
Zkuste využít dýni jako základ pro pálivou omáčku. Dýně dodá hmotu, osvědčené druhy pálivých papriček věnují ostrost. Každopádně si milovníci ostrého přijdou na své.
Tento recept kombinuje čerstvé houby s výraznými chutěmi sójové omáčky, kari a česneku, které připomínají čínskou kuchyni. Jídlo je jednoduché, rychlé a vhodné jak pro…
Další variace na dýňovou polévku, doplněná o chilli krutony, je plná indických chutí. Garam masala, kari i zázvor jsou velmi výrazné a pikantní a k dýni se perfektně…
Dokonale voňavý mátový sirup ze tří ingrediencí zvládne připravit i začátečník, když dodrží jednoduchý postup
Sugo all'amatriciana: Jedna z klasických italských rajčatových omáček voní opečenou slaninou a pikantní chuť dodá chilli paprička
Nevařte z obyčejné vody! Dopřejte si dobroty z přefiltrované