Roman Paulus - učte se od mistra
Pražské restauraci Alcron svým kuchařským uměním zařídil věhlas a michelinskou hvězdu na šest let. Receptům chuťového virtuosa Romana Pauluse je proto radno věřit. Na své si přijdou milovníci vaření i ti, kteří potřebují udělat dojem na pozvané strávníky. Vegetariáni i masožravci, milovníci sladkého i slaného najdou ty pravé recepty. Roman Paulus ví, co je dobré.
Tak se nebojte, nakupte kvalitní potraviny, vše si pečlivě připravte a s chutí do toho!
Související články
Alternativy k těmto receptům
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 10 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 19 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 23 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přečtěte si Zobrazit více
„Il Boemo“ Josef Mysliveček měl na talíři spoustu zeleniny a mohl si pochutnávat na tiramisu, které sloužilo jako afrodisiakum
Hit letošního léta: Na nepečenou bábovku troubu nepotřebujete! Stačí jen forma a malý kastrůlek
Vánočka symbolizuje Ježíše Krista. Za světových válek ji lidé museli péct z brambor