Vepřové srdce na slanině
Recept ještě nebyl hodnocenPokud patříte mezi milovníky vnitřností, tak určitě musíte zkusit tento recept na vepřové srdce na slanině, které krásně voní po divokém koření. Doslova ideální přílohou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 701 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 7,50 g |
– nasycené | 3,50 g |
– nenasycené | 4,00 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pokud patříte mezi milovníky vnitřností, tak určitě musíte zkusit tento recept na vepřové srdce na slanině, které krásně voní po divokém koření. Doslova ideální přílohou…
Se šípkovou nebo se zelím? Hláška známá z českého filmu. A my vám přinášíme recept zrovna na tu šípkovou. Kančí kýtu podáváme s bramborovým knedlíkem a bohatě polijeme…
Srnčí je kvalitní maso s mnoha benefity zvěřiny jako takové. Vhodnou úpravou a kořením z něj lze připravit gurmánovo potěšení. Pokud budete mít možnost, dejte srnčímu…
Jak docílit šťavnatého králičího masa? Přidáme k pečení ještě kousek dobrého bůčku, jako v našem receptu. Králičí maso bude šťavnatější a bůček dodá výbornou chuť nejen…
Jakmile jednou ochutnáte zvěřinu, hned si ji zamilujete. Máme pro vás podrobný recept, jak připravit srnčí kýtu s divokým kořením a smetanovo-zeleninovou omáčkou. Srnčí…
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme zeleninu a na plátky česnek. Vše dusíme na závěr dáme 4 kostky cukru. Směs dáme na pekáč a na to položíme jezevčí maso prošpikované…
Nemáte zatím žádné zkušenosti s přípravou zvěřiny? Vyzkoušejte tento recept na kančí žebírka. Příprava je velmi snadná. Maso naložíme do marinády z rozmarýnu a koření,…
Na slanině osmažíme do hněda cibulku, přidáme česnek, plátky žampionů a srdce na nudličky. Okmínujeme, zasypeme vrchovatou lžičkou koření na divočinu a zprudka vše…
Jste milovníci zvěřiny? Křehká a voňavá jelení kýta, jemná smetanová omáčka, nadýchaný knedlík a lžička brusinek vykouzlí úsměv na tváři celé rodině a ohromí všechny…
Maso opláchneme osušíme prošpikujeme špalíčky slaniny a česnekem posolíme posypeme kořením na divočinu.Cibuli zbytek česneku a slaniny nakrájíme na plátky a dáme do…
Polovinu slaniny nakrájíme na tenké proužky a maso prošpikujeme. Posypeme ho jemně kořením na zvěřinu, nakrájenou zeleninou a druhou částí slaníny, pokrájenou na…
Den předem očistíme a odblaníme kančí kýtu. Osolíme, obalíme v koření na zvěřinu. Zabalíme do potravinářské fólie a necháme do druhého dne v lednici.Nachystáme pekáč s…
Dančí krk dobře odblaníme a svážeme do válečku, aby maso udrželo tvar. Vzniklý váleček prošpikujeme, osolíme a vetřeme směs koření. Maso uložíme zakryté do chladu na 24…
Srnčí maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na stejně velké kousky. Dáme ho do misky, přidáme lžíci oleje, koření, sůl, vše promícháme a necháme uležet (možno i přes noc). …
Kýtu nasolíme, opepříme a necháme zatáhnout. Maso vyjmeme a na zbylém oleji osmahneme cibuli a zeleninu (nezáleží na tvaru - nakonec se omáčka bude mixovat). Až chytí…
Zvěřina má své příznivce i odpůrce. Nebojte se ji vyzkoušet. Nemusí se mnohdy vůbec nakládat, dlouze připravovat a složitě zakrývat její přirozenou chuť. Vhodné koření a…
Kýtu vykostíme a nakrájíme na plátky. Naklepeme v mikrotenovém sáčku, po okrajích nařízneme, aby se nám při opékání nekroutilo a pak ho potřeme lehce olejem a okořeníme.…
Na 1,5 lžíci sádla podusíme velkou cibuli, přidáme sladkou papriku a na plátky nakrájené srdce. Krátce orestujeme, opepříme dle chuti, přidáme lžičku koření na divočinu…
Odleželé jelení maso umyjeme, odblaníme, protáhneme na nudličky nakrájenými okurkami, šunkou a slaninou. Svážeme provázkem do soudečku, aby drželo tvar. Posypeme…
Zvěřina má méně tuku než jiná maso. Pokud je maso mladé, není potřeba ho nakládat (mořit) a můžeme ho ihned zpracovávat. Zde je ke zjemnění masa použito červené víno a…
Na sádle zpěníme cibulku, poté ji dáme do pekáče či hlubokého plechu a přidáme maso nakrájené na kostičky. Dále přidáme prolisovaný česnek, nové koření, bobkový list,…
Kančí maso nakrájíme na nudličky.V tlakovém hrnci rozehřejeme olej a přidáme na něj nakrájenou cibuli, kterou opékáme do sklovata.Papriku a žampiony očistíme, nakrájíme…
Den předem si naložíme masko do marinády, vymíchané z majolky, vína, bylinek, oleje a koření (bez soli). Trochu bylinné směsi vetřeme do zářezů na mase. Když si…
Osolené čtvrtky kuřete potřeme česnekem, medem a chilli a poklademe plátky slaniny. Vložíme do pekáče, podlijeme pivem a pečeme přikryté. Během pečení přeléváme výpekem…