Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření na svařené víno - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 464 kJ /
350 kcal
Bílkoviny14,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,00 g
Tuky10,00 g
– nasycené2,00 g
– nenasycené6,00 g
–– mononenasycené4,00 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Kokosový jablečník

Kokosový jablečník

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Časově náročnější na přípravu, ale o to chutnější moučník - to je kokosový jablečník. Nadýchaný korpus ve spojení s jablečnou náplní a smetanovo-kokosovým krémem vás…

rebeka

45 min

Lahodný punč s brusinkami

Lahodný punč s brusinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

V hrnci svaříme vodu s cukrem a kořením, následně přidáme víno a rum, přivedeme téměř k bodu varu, ale nevaříme.Horké naléváme do sklenic, do nichž jsme dali lžičku…

Horké jablko

Horké jablko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

K zimě patří teplé nápoje různých chutí. Vyzkoušejte toto horké jablíčko z jablečného džusu a červeného vína. Do sklenice pak naaranžujte kousky jablka a jistě by chuť…

poslirecept

30 min