Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření Nové koření - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rybí salát z kapra

Rybí salát z kapra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Kapra stáhneme z kůže, vyfiletujeme, nakrajíme na kostičky(nudličky) vložíme do misky, osolíme a zalejeme nálevem, maso musí být zcela ponořeno. Přidáme koření. Směs…

Zavináče

Zavináče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Oblíbenou kyselou rybí pochoutku si s tímto receptem můžete snadno připravit i doma. Očištěné ryby naložíme nejprve do octového nálevu, poté je řádně vykucháme a spolu s…

Utopenci v aspiku

Utopenci v aspiku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Klasické utopence můžeme ozvláštnit tak, že je můžeme zalít aspikem. Pak je můžeme podávat i jako součást obložené studené mísy. Jejich pikantní nakyslá chuť pak bude…

Kroupovka

50 min

Pajšl

Pajšl

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vnitřnosti odblaňte. Srdce, jazyk, slezinu a plíce můžete v této fázi očistit od tuku a rourek, ale nemusíte, vývar bude silnější a tučnější.Kořenovou zeleninu očistěte…

Slovenská kapustnica "babiččina"

Slovenská kapustnica "babiččina"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do papiňáku vložíme cibuli nakrájenou na kostičky a všechny ingredience, kromě klobásy a smetany, zalijeme vroucí vodou. Dusíme asi 30 minut.Nakonec přidáme klobásy…

milunka88

40 min

Kuřecí vývar z PH

Kuřecí vývar z PH

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zeleninu očistíme, maso omyjeme a dáme do hrnce. Přidáme koření (doporučuji solit až hotovou polévku). Fazolky a knedlíčky nebo nudle si necháme až do fáze hotového…

Srnčí panenka na víně

Srnčí panenka na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Panenku prošpikujeme proužky špeku, osolíme, opepříme. V kastrolu si rozehřejeme máslo a maso opečeme. Opečené maso vyndáme a do výpeku dáme nakrájenou zeleninu, přidáme…

Pikantní zelňačka

Pikantní zelňačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu osmažíme na kousku sádla, přidáme chilli papričku, koření, které se v horkém tuku rozvoní.Pak přidáme nakrájenou klobásu (já…

krkovicka.x

50 min

Boršč z pomalého hrnce

Boršč z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V pekáčku opečeme maso a kosti na sádle. Pokud máme hrnec s funkcí Smažení, opečeme kosti ze všech stran v hrnci 15 minut při teplotě 200 ˚C.Přidáme nakrájenou zeleninu…

Mama-mia

630 min

Babiččin rybí salát s majonézou

Babiččin rybí salát s majonézou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Rybu nakrájíme na několik porcí, osolíme, opepříme a dobře propečeme na másle, nesmí zůstat vevnitř syrová. Upečené prochladlé rybí porce rozebereme na menší kousky a…

Moji utopenci

Moji utopenci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tenhle pokrm je tak trochu ''svéráz", pro svou chuť je milovaný i nenáviděný. Pokud patříte do první zmíněné kategorie a nedokážete si ho odříct s pěkně vychlazeným…

Zdenka +++

60 min

Těftěli v rajské

Těftěli v rajské

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

V míse s mlékem nebo vodou namočíme rozlámané rohlíky, pak je vymačkáme a dáme zpět bez tekutiny, přidáme mleté maso, osolíme, opepříme, k tomu 1 cibuli nakrájenou na…

Bibinka

50 min

Dušené pečené koleno

Dušené pečené koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dušené pečené koleno je lahodná pochoutka, která se rozplývá na jazyku. Je vhodné pro každou příležitost, neboť jeho křupavá kůrka a šťavnaté maso zaručují skvělý…

jafin

105 min

Královská cukeťačka Videorecept

Královská cukeťačka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Čas zrajících cuket s sebou nese recepty na jídla, kterým tato plodina vyloženě sluší. Například skvěle vychucená polévka udělá parádu na talíři a zasytí rychle hlad…

mika59

35 min

Hovězí kostky na houbách

Hovězí kostky na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Pokud máte rádi hovězí maso a už vás nebaví připravovat guláš, připravte hovězí kostky na houbách. Postup je snadný, maso se peče v troubě. Mezitím stačí jen uvařit rýži…

tejaja

75 min

Vepřová tyrolská játra

Vepřová tyrolská játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vděčnou a levnou večeří jsou játra, připravovaná na tyrolský způsob, s omáčkou z kořenové zeleniny se zakysanou smetanou. Pokud chcete, aby pokrm měl pravý tyrolský…

nofrona

100 min

Dědova dršťková polévka

Dědova dršťková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dršťkovou polévku buď milujete, nebo nenávidíte. Tato tradiční česká polévka má specifickou chuť, je značně hustá, neboť je zahuštěná především dršťkami, voní po koření,…

Jaromira18

65 min

1 17 18 19 20 21 97