Perníčky - měkké bez čekání
Recept ještě nebyl hodnocenPerníčky neodmyslitelně patří k vánočnímu období. Tradiční receptura si žádá pečení s dostatečným předstihem, aby perníčky stihly změknout. S tímto receptem ale budou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 395 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 35,00 g |
– nasycené | 22,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 10,00 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 2,50 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 2,50 g |
Perníčky neodmyslitelně patří k vánočnímu období. Tradiční receptura si žádá pečení s dostatečným předstihem, aby perníčky stihly změknout. S tímto receptem ale budou…
Lahodný dezert, který spojuje jemnost krémového tvarohu s podzimní karamelovou chutí sušenek. Tento jednoduchý svěží cheesecake je ideální volbou pro sladké chvíle, když…
Lahodný dezert, který spojuje jemnost krémového tvarohu s podzimní karamelovou chutí sušenek. Tento jednoduchý svěží cheesecake je ideální volbou pro sladké chvíle, když…
Hledáte inspiraci pro zdobení dortu? Tudy vede jedna z cest. Desítky krásně nazdobených dortů a navíc pozvání do galerie hotových úžasných dortů připravených v…
Nemusíte vždy chystat složité a zdlouhavé moučníky, abyste u rodiny či návštěvy zazářili. Jednoduché věci mají své kouzlo, to věděly už naše babičky. Upečte jednoduchou…
Rychlý a chutný tip na podzimní barevný oběd. Zdravé luštěniny v fazolovém guláši, který není nijak zahuštěný, ale i tak chutná výborně. Skvěle zasytí i zahřeje.…
Křupavé sušenky Lotus, známé pro svojí typickou karamelovou chuť, milují snad všichni. Nepečený dort s korpusem z drcených sušenek, krémem z mascarpone a přelitý…
Křupavé sušenky Lotus, známé pro svojí typickou karamelovou chuť, milují snad všichni. Nepečený dort s korpusem z drcených sušenek, krémem z mascarpone a přelitý…
Zhotovení plněných trubiček vyžaduje trochu šikovnosti a trpělivost. Výsledkem ale bude cukroví, které se na slavnostním stole bude krásně vyjímat. Jeho chuť pak…
Dejte laskonkám nový rozměr s naším receptem. Připravené jsou tradičně, z mletých mandlí, nikoliv z kokosu, jak můžete vidět v cukrárnách. Plněné jsou žloutkovým krémem…
Všechny suroviny si navážíme.Vypracujeme těsto.Těsto rozválíme a vykrájíme tvary.Pečeme na plechu, který je vyložený pečícím papírem, na 160-170°C na spodní ohřev cca 3…
Lahodné Míša řezy jsou skvělým moučníkem na jakoukoliv příležitost. V tomto receptu nám tvoří základ jednoduchý kakaový korpus, na který navrstvíme lahodný tvarohový…
Na výrobu křehkého žloutkového cukroví nám stačí pár surovin. Je ovšem potřeba těsto důkladně vyšlehat a poté trpělivě čekat, až se upeče, a neotvírat předčasně troubu.…
Tvaroh utřeme s mlékem a podle chuti osladíme. Mouku smícháme s krupicovým a vanilkovým cukrem, práškem do pečiva a kakaem. Přidáme olej, vlažnou vodu, vejce,…
Biskupské hvězdičky jsou velice dobré jak samotné, tak slepované krémem či marmeládou. Rozinky společně s kandovaným ovocem dodají těstu zvláštní, příjemnou ovocnou…
Milujete vosí hnízda, ale pro jejich složitější přípravu se jim vyhýbáte a doufáte, že babička nezklame a pár vám jich připraví? Zkuste se téhle výzvě letos postavit…
Výborné trubičky z ořechového těsta upečeme a po vychladnutí naplníme libovolným krémem. Můžeme použít například klasický pudinkový, karamelový nebo pařížský krém.…
Suroviny na těsto důkladně promícháme a pečeme v troubě na 200 stupňů asi 15-20 minut. Po upečení necháme vychladnout. Suroviny na krém vyšleháme a potřeme vychladlý…
Recepty na korpusy, krém a potahovou hmotu jsou u mého dortu DORT PRO KUTILA BOBA. Postup tamtéž. Nepečenou hmotu na dotvarování jsem udělala z odkrojků a krému. Pro…
Pokud patříte mezi šťastného majitele tohoto speciálního přístroje, rozhodně vyzkoušejte tento výborný recept na plněné ořechy, které jsou upečené do 3 minut. Plníme je…
Vosí hnízda jsou jedním z nejoblíbenějších druhý cukroví. Vyzkoušejte jejich alternativu, kokosové úlky, které můžete naplnit krémem, který máte rádi a polít bílou…
Vše by mělo mít pokojovou teplotu. Troubu zapneme na 180° C. Rozdělíme vejce na žloutky a bílky. Žloutky vyšleháme s cukrem do bílé husté pěny. Z bílků vyšleháme se…
Tofu a tempeh: Jsou sojové náhražky masa opravdu tak zdravé, jak se říká?
Jitka Smutná poradila Jiřině Bohdalové, jak na perfektní zapečené lilky na rajčatech. Fígl je v použití dvou druhů sýra i čerstvé bazalky
Jídelníček filmové Barbie: Herečka Margot Robbie musela dodržovat striktní stravovací plán. Základem byl tuňák, zelenina a kuře