Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křen strouhaný - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie346 kJ /
83 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky0,40 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,30 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 440 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,00 g
– cukry5,60 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Křenová omáčka Videorecept

Křenová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte chuť na omáčku, co má říz? Zkuste křenovou. Česká klasika, která se z našich jídelníčků téměř vytratila, ale rozhodně nezaslouženě. Smetanová omáčka dochucená…

pelda

30 min

Křenová omáčka s uzeným masem Videorecept

Křenová omáčka s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Křenová omáčka je stálice české tradiční kuchyně. Jemná, smetanová, méně či více štiplavá na jazyku. Výborná k uzenému masu, stejně tak k hovězí nebo vepřové pečeni.…

terezicka1

95 min

Zelí s křenem

Zelí s křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Obohaťte svůj jídelníček domácím zelím s křenem, pečlivě připraveným a uloženým do sklenice pro vaši pohodlnou spotřebu. Tento pikantní a křupavý pokrm kombinuje svěží…

monikach

75 min

Paprikový ovar (lalok) s vejmrdou

Paprikový ovar (lalok) s vejmrdou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Očištěný lalok i s kůži dáme vařit do dost osolené vody. Přidáme česnek, koření a vaříme úplně do měkka cca 1 hodinu.Uvařený lalok necháme lehce zchladnout ve vývaru.…

Bramborový salát na přání

Bramborový salát na přání

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Bramborový salát, neodmyslitelná součást české kuchyně, je lahodný pokrm, který se často připravuje při slavnostních příležitostech, zejména během Vánoc. Každá rodina má…

yanull

60 min

Křenová pomazánka se šunkou

Křenová pomazánka se šunkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Křenová pomazánka se šunkou je skvělou volbou pro ty, kteří mají rádi pikantní chuť. Jemně nastrouhaný křen dodává pomazánce příjemnou ostrost. Skvěle se hodí na čerstvé…

mika59

15 min

Italský rýžový salát

Italský rýžový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Běžným způsobem uvaříme rýži a necháme ji vychladnout.Papriky omyjeme, odstraníme semeník a nakrájíme na kostičky. Drobně nakrájíme cibulkou a petrželku. a fazolemi bez…

pipre

35 min

Pivovarský kotlet

Pivovarský kotlet

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, zakapeme maggi a potřeme hořčicí. Necháme je v chladu odležet do druhého dne. Pak plátky masa obalíme v hladké mouce a opečeme na…

Staročeská křenová polévka

Staročeská křenová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zeleninu očistíme, brambory nakrájíme na kostky a mrkev na kostičky.Zeleninu vložíme do uzeného vývaru. Podle chuti dosolíme, opepříme a vaříme 15 minut.Pak přidáme…

1974andrea

40 min

Červené zelí s křenem i na zimu

Červené zelí s křenem i na zimu

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Červené zelí s křenem, naložené na zimu rádi vyložíte na talíř k nějakému skvělému masitému jídlu. Křupavé a pikantní zelí vás svou chutí nadchne. Spotřebujete ho určitě…

Uzené maso s křenovou omáčkou

Uzené maso s křenovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Mäso uvaríme do mäkka. Vývar použijeme na prípravu polievky.Na oleji opražíme do bleda múku, zalejeme studeným mliekom, osolíme, okoreníme a omáčku do hladka povaríme…

Jednoduchá bezmasá zelňačka s křenem

Jednoduchá bezmasá zelňačka s křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle. Přidáme papriku a po zamíchání mouku. Restujeme pár minut a zalijeme větší části vývaru. Přivedeme k varu a vsypeme nakrájené…

Uzený jazyk v křenovém aspiku

Uzený jazyk v křenovém aspiku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jazyk dobře omyjeme a spolu s kořenovou zeleninou, kořením a solí vaříme v pomalém hrnci na High 8-9 hodin, nebo táhneme na mírném plameni na sporáku. Vývar musí jen…

Mama-mia

510 min

Berlínský řízek

Berlínský řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso rozkrájíme na 4 stejně silné plátky. Naklepeme je a osolíme z obou stran.Hořčici smícháme s křenem a směsí potřeme řízky z jedné strany. ,Pak je obalíme v trojobalu…

RubyRom

41 min

1 2 3 6

Naposledy jste si prohlédli