Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křídla kuřecí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kuřecí z jednoho kastrolu

Kuřecí z jednoho kastrolu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Špičky z kuřecích křídel dáme vařit a uděláme si vývar, do kterého můžeme dát solamyl na zahuštění šťávy. Do kastrolu dáme olej, na něj dáme očištěné na 4 kusy křížem…

Bibinka

60 min

Kuřecí křidélka podle Palivce

Kuřecí křidélka podle Palivce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Křidélka dobře omyjeme a odlomíme z nich poslední malý a skoro bezmasý článek. Ve míse smícháme marinádu ze všech surovin s výjimkou škrobové moučky. Troubu předehřejeme…

Kroupovka

60 min

Parmazánová křidélka

Parmazánová křidélka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Křidélka můžeme předvařit cca 5-7 minut jako já, nebo smažit syrová, ale budou se déle smažit. Krátce je povaříme v osolené vodě, necháme zchladnout a oschnout…

Kuřecí křidélka se sójou

Kuřecí křidélka se sójou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Krídelká polejeme marinádou a necháme aspoň 12 hodín marinovať. Na oleji pomaly opekáme krídelká z oboch strán dozlata. Počas opekania ich obraciame. Potom dáme…

tejaja

20 min

Křidélka CFK "Celkem Fajn Kuře"

Křidélka CFK "Celkem Fajn Kuře"

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z křidélek odstraníme pod proudem vlažné vody zbytky peří a jemné kůže (divili byste se, kolik toho prodávaná křídla mají!).Posypeme jemně mletou solí a promneme s pár…

cekrops

30 min

Neodolatelná křidýlka

Neodolatelná křidýlka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Křidýlka si opláchneme, vysušíme, popepříme a osolíme. Do misky si uděláme marinádu a smícháme vše-ocet,sójová omáčka,víno, propasírovaný česnek,zázvor, promícháme a…

Bibinka

60 min

Křidélka v pivní omáčce

Křidélka v pivní omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Křidélka osolíme a okořeníme pepřem.Česnek a cibuli oloupeme.Půl česneku rozmačkáme, zbytek i s cibulí nakrájíme. Křidélka zprudka opečeme na rozehřátém oleji,…

Kuře se slaninou

Kuře se slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dno pekáče nebo litinového hrnce hustě poklademe plátky anglické slaniny. Uvaříme zvlášť osolené kysané zelí do poloměkka, scedíme ho, ale šťávu nevymačkáme. Zelí…

1 4 5 6 7 8