Kuřecí křidýlka s bramborem a paprikami
Recept ještě nebyl hodnocenKřidýlka omyjeme, v kloubech naporcujeme, špičky odložíme na polévku (např.do mrazáku na pozdější použití).Brambory dobře omyjeme a pokrájíme na stejné kusy. Cibuli…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Křidýlka omyjeme, v kloubech naporcujeme, špičky odložíme na polévku (např.do mrazáku na pozdější použití).Brambory dobře omyjeme a pokrájíme na stejné kusy. Cibuli…
Z křídel za posledním kloubem odkrojíme špičky bez masa a zbylou část rozdělíme v prostředním kloubu napůl. Omyjeme pod tekoucí studenou vodou.Promícháme je s přísadami…
Křídla jemně osolíme.Suroviny na marinádu promícháme a obalíme v ní křídla. Necháme hodinu marinovat.Křídla opečeme na grilu.
Mladou cuketu i se slupkou nakrájíme na kolečka, kolečka na čtvrtky a dáme je do pekáče.Přidáme na kousky nakrájená rajčata, na kousky nakrájený česnek, 2 snítky oregana…
Křidélka zbavíme špiček a dáme je vařit na cca 15 minut. Poté je vytáhneme, necháme oschnout a vychladnout.Mezitím připravíme těstíčko z piva, nivy nastrouhané na jemno…
Kuřecí křídla zbavíme kostnatých koncových špiček (nevyhazujeme, použijeme při pečení k chuťovému zesílení výpeku). Křídla dále naporcujeme v kloubu ještě na polovic.V…
Kuřecí křidélka se už dávno nepoužívají pouze jako surovina pro vývar. Jejich jemné maso a tučná kůžička přímo vybízí pro minutkovou úpravu na grilu, nebo ve fritéze.…
Kuřecí křidélka jsou cenově dostupná a na grilování oblíbená. Jednoduchou redukci na tyto výborná křídla, vytvoříme vařením směsi do zhoustnutí. Marinováním se spojí…
Křupavá kuřecí křidélka marinovaná ve výrazné nasládlé marinádě můžeme připravit v troubě i na grilu. Podáváme je s dobrým salátem z grilovaného lilku a cukety a…
Každé křidélko je grilováno k dokonalosti, získávajíc křupavou kůrku a neodolatelnou pikantní chuť. Tento pokrm je ideální pro všechny milovníky výrazných chutí a…
Holka u plotny radí: Jak na babiččinu zelňačku s klobásou a smetanou? Chuti pomůže vývar i dostatek kmínu
Pět nejlepších způsobů, jak si užít chřest: Zkuste netradiční závin nebo krémovou polévku!
Pivní slavnosti, kam se podíváš - víkend bude patřit pivařům i milovníkům guláše