Sojové maso na zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenSojové kostky uvaříme dle receptu na sáčku. Na pánvičce na másle podusíme papriku, pórek, kukuřici a hrst sušených hub. Přidáme trochu sojové omáčky, sůl a kari ( vše…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Sojové kostky uvaříme dle receptu na sáčku. Na pánvičce na másle podusíme papriku, pórek, kukuřici a hrst sušených hub. Přidáme trochu sojové omáčky, sůl a kari ( vše…
Uvaříme těstoviny a smícháme s kukuřicí, tomatovou omáčkou, slitými fazolemi.Na pánvičce si rychle osmažíme mleté maso a přidáme k těstovinám. Dáme do vymazaného pekáče…
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a prudce restujeme na rozpáleném oleji, přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, chvíli osmažíme zase do tuku, až zesklovatí,…
Vychutnejte si křupavou čalamádu z cukety a patizonu, která spojuje svěžest letní zeleniny s dokonale vyváženým sladkokyselým nálevem. Tato barevná a chutná příloha je…
1) Kuskus uděláme podle návodu na obalu a přidáme k němu 1 lžíci másla. 2) V míse smícháme ostatní ingredience. K nim potom přidáme zchladlý kuskus. 3) Z citronové…
Předem všechno potřebné nakrájíme. Játra na kousky, cibuli najemno, papriku a celer na proužky a česnek posekáme. Na oleji zesklovatíme cibuli, přidáme játra, osolíme (…
Pokud dnes máte chuť na něco lehkého a zdravějšího a zároveň nemáte čas trávit v kuchyni více času, je pro Vás tento recept tím pravým řešením.
Vaječná tlačenka je zpravidla záležitostí období kolem Velikonoc. Upotřebíte výslužku a ještě připravíte skvělou svačinu. Tlačenka je plná zeleniny, šunky, vajíček a vše…
Nakrájíme na jemno cibulku, kterou osmažíme na másle, mezi tím povaříme mrkvičku a čabajku, do cibulky přidáme pokrájená rajčata jak klasická, tak sušená, kukuřici,…
Kuřecí maso nakrájím na kostičky, osolím a opepřím. Cibuli na kostičky osmahnu na oleji, přidám žampiony na plátky a nakonec přidám maso. Až bude maso zatáhlé, přidám…
Špagety vaříme v osolené vodě cca 10 minut a přidáme i olej, nejen kvůli lepkavosti, ale i kvůli chuti.Na pánvičce osmažíme dozlatova cibuli a rozlisovaný česnek. Poté…
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, obalíme solamylem a zalijeme marinádou. Necháme aspoň 30 minut v lednici. Na oleji osmahneme cibulku s pórkem, přidáme maso.…
Vepřové ledvinky zbavíme vnitřních bílých částí. Omyjeme je, nakrájíme, propláchneme a vložíme do cca půl litru mléka. Dáme do chladničky (při +2 °C) na 48 hodin. Poté…
Máte chuť na těstoviny? Vyzkoušejte kolínka se slaninou. Osmažíte cibuli a slaninu, přidáte česnek, sušená rajčata a kukuřici a prohřejete. Nakonec na pánev přidáte i…
Tuto omáčku oceníte obzvlášť, pokud potřebujete rychle uvařit dobrý oběd. Stačí osmažit cibulku, přidat šunku, mléko a sýry a krátce povařit. Na závěr přidáte kukuřici a…
Salát z červeného zelí s kukuřicí a kuřecím masem je svěží a barevná kombinace, která spojuje křupavost zelí, sladkost kukuřice a šťavnatost kuřecího masa. Tento lehký a…
Prsíčka nakrájíme na nudličky, cibulku nakrájíme na proužky, na oleji osmahneme cibulku, přidáme kuřecí nudličky osolené a smíchané s kari a dozlatova osmažíme, přidáme…
Obohaťte svůj jídelníček lehkým a chutným zeleninovým salátem se surimi tyčinkami a mandarinkami. Tato kombinace křupavé zeleniny, jemných surimi tyčinek a sladkých…
Čočku propláchneme a v osolené vodě vaříme 30 min. na skus (Beluga je pevnější, nerozvaří se jako běžná čočka). Smícháme sýr, olej a utřený česnek, vmícháme…
Cestoviny dáme uvariť, prepláchneme pod studenou vodou a necháme otiecť. Papriku a šalát /pór/ nakrájame na väčšie prúžky. Kukuricu scedíme, alebo rozmrazíme, podľa toho…
Šneci z listového těsta jsou lahodné a rychlé pohoštění, které si zamilujete pro jejich křupavost a bohatou chuť. Tento jednoduchý recept kombinuje jemné listové těsto s…
Těstoviny uvaříme dle návodu. Zeleninu si omyjeme a nakrájíme na malé kostičky, rajčátka jen přepůlíme, mrkev jsem nastrouhala na hrubším struhadle. Žampiony a kukuřici …
Eidam a měkký salám nahrubo nastrouháme do mísy. Přidáme okapaný hrášek, kukuřici a fazlolky. Pokrájíme feferony beraní rohy a přidáme do salátu. Přidáme i trochu nálevu…
Retro okénko: Katův šleh, legendární specialita devadesátek stále žije! Jak tuhle hospodskou delikatesu nejlépe připravit?
Brokolice do lednice: Otestovali jsme tip, který funguje. Takhle vydrží brokolice čerstvá déle než týden
Jak připravit dresink na caesar salát? Ančovičky a parmezán vévodí chuti, dokonalou krémovou konzistenci zajistí olivový olej a žloutek