Masové nudličky se zavařenými hříbky
Recept ještě nebyl hodnocenSlaninu osmažíme do růžové barvy, přidáme nudličky masa a prudce orestujeme(necháme zatáhnout). Přidáme cibuli, pokud chceme, tak i chilli papričku a restujeme, než…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 292 kJ / 70 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 0,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Slaninu osmažíme do růžové barvy, přidáme nudličky masa a prudce orestujeme(necháme zatáhnout). Přidáme cibuli, pokud chceme, tak i chilli papričku a restujeme, než…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Při nákupech potravin v Polsku hrozí riziko: Až třetina výrobků je totiž šizená, prošlá nebo je zákazník klamán
7 tipů, jak na ten nejlepší velikonoční mazanec: Takhle nepopraská a bude nádherně nadýchaný!
Tajemství šťavnaté sekané je ve správném poměru vepřového a hovězího masa. Známe fígl, díky kterému při pečení nepopraská