Květáková polévka s červenou čočkou
Recept ještě nebyl hodnocenV této polévce vynikne zajímavé spojení květáku, řapíkatého celeru a červené čočky. Díky němu také dobře zasytí. Jemnou krémovou polévku podáváme ozdobenou plátky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V této polévce vynikne zajímavé spojení květáku, řapíkatého celeru a červené čočky. Díky němu také dobře zasytí. Jemnou krémovou polévku podáváme ozdobenou plátky…
Urodilo se vám hodně květáku? Zkuste připravit sterilovaný květák. Je to jednoduché, očistěný květák zalijete připraveným nálevem a sterilujete. V zimě jej můžete použít…
Původně čistě zeleninové jídlo z květáku, brokolice a romanesca můžete ozvláštnit dalšími přidanými surovinami. Nebude pak sice potom tolik výrazně barevné jako původní…
Připravte si lehký pokrm, splňující požadavky bezlepkového i lowcarb stravování. Papriky zapečené se sýrem jsou lahůdka, ke které se budete rádi vracet. K tomu vše…
Jemné a delikátní králičí maso ze hřbetu v kombinaci s králičími játry upečte s voňavým česnekem a bylinkami. Jako přílohu k masu připravte restovanou sezónní zeleninu.…
S pomocí moderního přístroje, jakým je horkovzdušná fritéza, si můžete připravit zeleninovo - sýrové placičky. Červená řepa přidaná trochu netradičně, v nich nese barvu…
Muffiny jsou zpravidla pečeny ve sladké verzi. Avšak tyto malé nadýchané košíčky můžeme upéct i naslano. Do základu těsta z mouky a vajíček přidáme drobné kousky…
Fialový květák zaujme svou barvou na první pohled. V tomto salátu ho smícháme s obřími fazolemi, ochutíme citronovou zálivkou a provoníme šalvějí. Atraktivní vzhled…
Fazole s rajčatovou omáčkou a kuřecím masem jsou chutným a zdravým jídlem, které je ideální pro diabetiky. Tento pokrm kombinuje bílkovinami bohaté fazole a kuřecí maso…
V naší kuchyni jsou různé čalamády velmi oblíbené. Do sklenic můžeme naskládat, co nám zrovna na poslední chvíli dozrálo, než budeme zahradu připravovat na zimu.…
Obědy z jednoho pekáčku jsou oblíbené hlavně pro svoji nenáročnost na přípravu. Zeleninový nákyp se šunkou a sýrem je lehčím, ale zároveň sytým pokrmem, na kterém si bez…
Květák má skvělou a jemnou chuť, která se dá dobře kombinovat. V tomto pokrmu ho ochutíme kokosem, zázvorem a kari, díky tomu bude mít jídlo exotický nádech. Pokrm…
Restované kuřecí prso se smaženými zeleninovými placičkami z mrkve, květáku a sýra, jsou lehčím obědem, který zajisté ocení nejen diabetici. Díky snadné přípravě…
Restovaná kuřecí prsa okořeněná oblíbenými bylinkami a květákovo-mrkvová kaše zjemněná kapkou smetany je skvělým odlehčeným pokrmem. Jídlo je rychle hotové a nezatíží…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Pečeme s Ivou: Ženský rozmar je snadný kynutý moučník. Zároveň je to i jediný ženin vrtoch, který váš manžel přivítá s radostí
Pravé Tatranky jsou jenom jedny. Název získaly podle svého původního tvaru
Asijská kuchyně: To nejlepší z jejich regionů. Ochutnali jste už krevety v tempuře nebo pekingskou kachnu?