Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Libeček - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Nivové kapustičky s čuníkem

Nivové kapustičky s čuníkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Vepřové nakrájíme na plátečky (něco jako panenka - čili menší), naklepeme, nasolíme, opepříme, posypeme slabě sladkou paprikou, a obalíme v mouce, rozpálíme olej a poté…

Houbová polévka alá boršč

Houbová polévka alá boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Necháme zesklovatět 1 větší cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme lžíci protlaku, trochu zasmahneme a hned přidáme 250 g očištěných a na malé kostičky nakrájených bílých…

Losos s bylinkami

Losos s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Dáme vařit brambory. Lososa opláchneme, položíme na velké prkénko kůží nahoru tak, aby část prkénka s širší částí ryby ( od hlavy), byla nad dřezem. Nožem od ocasní…

janky3

25 min

Libečkové pesto s bleskovými noky

Libečkové pesto s bleskovými noky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejdříve připravíme pesto. Omytý a osušený libeček natrháme nahrubo a dáme do sekáčku. Přidáme nakrájený česnek, mandle, olej a sůl. Vše rozmixujeme, ale ne úplně…

Bramboračka "grunt"

Bramboračka "grunt"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Do hrnce dáme na drobně nakrájenou slaninu, kousek másla a jakmile se rozpustí, přidáme kmín, který spolu se vším restujeme, až to pěkně voní. Poté přidáme na kostičky…

Vegetariánská minutka

Vegetariánská minutka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejdřív dám vařit brambory spolu s libečkem, kmínem a kurkumou-to pro lehce pepřovou chuť a barvičku. Vody jen trošku, aby se hezky dusily a měly tu správnou, neutopenou…

Králíček ušáček na libečku

Králíček ušáček na libečku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Králíka si naporcujeme a prosolíme a posypeme kmínem, do pekáče dáme trochu oleje, na něj dáme 1 nakrájenou cibuli s půlkou stroužků česneku na plátky a pak si…

Bibinka

85 min

Smažené plněné žebírko

Smažené plněné žebírko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vepřové žebírko potřeme olejem a necháme minimálně 24 hodin v chladničce odležet (já jsem měl žebírko naložené od soboty). 4 hodiny před tepelnou úpravou žebírko vyjmeme…

1 43 44 45 46 47 49