Jarní vzpruha - zelené smoothie z mladého osení
Recept ještě nebyl hodnocenPo vyčerpávající zimě můžeme tělo posílit tímto chutným a svěžím nápojem. Sladké jablko, med, voňavou meduňku a osvěžující limetku doplníme mladým osením, které v sobě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Po vyčerpávající zimě můžeme tělo posílit tímto chutným a svěžím nápojem. Sladké jablko, med, voňavou meduňku a osvěžující limetku doplníme mladým osením, které v sobě…
Tropický grilovaný pstruh je osvěžujícím a exotickým pokrmem, který přináší nádech letní dovolené na váš talíř. Čerstvý pstruh, marinovaný ve směsi citrusových šťáv,…
V našem jídelníčku by neměly chybět ryby, které dodají tělu spoustu zdraví prospěšných látek. Maso ze pstruha je jemné a opravdu chutné a nejvíce vám zachutná na grilu,…
Pokud vás honí mlsná na něco sladkého, vyzkoušejte toto výborné grilované ovoce. Ovoce stačí marinovat ve voňavé marinádě ochucené hřebíčkem, badyánem a skořicí, a poté…
I v horkých letních dnech rádi mlsáme a hledáme něco osvěžujícího. Tím mohou být tyto piškotové řezy, potřené odlehčeným jogurtovým krémem, ochuceným limetkovou šťávou.…
I v horkých letních dnech rádi mlsáme a hledáme něco osvěžujícího. Tím mohou být tyto piškotové řezy, potřené odlehčeným jogurtovým krémem, ochuceným limetkovou šťávou.…
Toto je lehký a svěží pokrm, který spojuje křupavost šťavnaté tresky s chutí čerstvých rajčat. Zatímco treska je dokonale smažená do zlatova, rajčatový salát dodává…
Toto je lehký a svěží pokrm, který spojuje křupavost šťavnaté tresky s chutí čerstvých rajčat. Zatímco treska je dokonale smažená do zlatova, rajčatový salát dodává…
Zkuste připravit jednoduchý salát z blanšírované mrkve. Nebude ale klasicky nasládlý, protože o hlavní chuťový vjem se postarají nakládaná poupata středomořské kapary…
Velmi jednoduché zeleninové jídlo, které si vychutnáme jen tak, nebo jako přílohu. Batáty stačí upéct v troubě do měkka. Jejich nasládlou chuť zvýrazníme medovou…
Dobře upečený bůček je lahodné jídlo. Je šťavnatý, měkký, s křupavou a zlatavou kůží. Pivní směs mu dodá ještě lepší chuť. Plátky bůčku podáváme se sladkou kořeněnou…
Pokukujete po nějakém tom lehkém dortíku, který by byl super do horkého léta, i jako podzimní pochutnání? Experimentujte a trochu si zalaškujte si s raw stravou.…
Už i k nám z anglicky mluvících zemí proniká keltský svátek Halloween. Strašidelnými motivy se můžeme inspirovat při pečení. Malé duchy plněné ořechovou náplní ocení…
Když začne sychravé počasí, je čas se zahřát nejen pod dekou, ale také vhodným teplým nápojem. Tím se může stát toto jablečné zahřátí. Kousky jablíček povaříme s kořením…
Chcete o Vánocích vyzkoušet zase něco nového? Upečte tyto drobné švýcarské vánoční dortíčky. Těsto voní po vanilce a limetce a skrývá kousky kandovaného ovoce. Po…
Křehké a nadýchané sněhové pusinky jsou skvělý způsob, jak můžeme využít přebytečné bílky. Navíc do nich přidáme limetku, díky které budou chutnat ještě zajímavěji.…
Kanapky s lososovo-tuňákovou pomazánkou jsou elegantním předkrmem, který spojuje jemnou chuť uzeného lososa s krémovou lehkostí pomazánky. Perfektní volba pro slavnostní…