Kančí marinovaná kotleta s máslovou šťávou
Recept ještě nebyl hodnocenMaso očistíme, odblaníme, podle potřeby zařízneme do námi požadovaného tvaru a naložíme do marinády. Necháme nejlépe přes noc v uzavřené nádobě odpočinout v lednici. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 176 kJ / 42 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
– cukry | 10,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Maso očistíme, odblaníme, podle potřeby zařízneme do námi požadovaného tvaru a naložíme do marinády. Necháme nejlépe přes noc v uzavřené nádobě odpočinout v lednici. …
Smícháme sypké suroviny, přidáme tekuté a krátce prošleháme - ne moc, aby nám z těsta neutekly bublinky.Do hotového těsta zamícháme nastrouhanou čokoládu Margot.Směs…
Kávu nebo čaj? Vychutnejte si své oblíbené nápoje v top kvalitě!
Francouzské madlenky: Pečivo ve tvaru mušlí vás dovede až do Santiaga de Compostela
Domácí vaječný likér: Vyjde maximálně na 184 Kč na litr, pokud nakoupíte v akci, tak ještě méně. Příprava je snadná, chuť božská