Tvarohové noky s jahodovým rozvarem
Recept ještě nebyl hodnocenSuroviny na noky spojíme a těsto necháme půl hodiny odležet. Na pánvičce nasucho opražíme ovesné lupínky, přidáme moučkový cukr a strouhaný perník. 1/4 kila jahod…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 396 kJ / 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,33 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 6,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 2,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Suroviny na noky spojíme a těsto necháme půl hodiny odležet. Na pánvičce nasucho opražíme ovesné lupínky, přidáme moučkový cukr a strouhaný perník. 1/4 kila jahod…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
10 nejlepších velikonočních moučníků: Od beránka přes mazanec až po úžasně vláčný mrkvový dort!
Sterilované papriky plněné zelím: Vynikající sladkokyselá chuťovka k masu je zajímavým zpestřením letního zavařování
Černají, šednou nebo hnědnou vám rajčata? Asi jim chybí vápník! Pomůže postřik z mléka nebo speciální prostředky