Maxi ptáček s kapiovou šťávou
Recept ještě nebyl hodnocenNa lžičce oleje připravíme osolená míchaná vejce. Plát masa naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí a 1/3 vajec. Poklademe plátkovou anglickou, 1/4…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na lžičce oleje připravíme osolená míchaná vejce. Plát masa naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí a 1/3 vajec. Poklademe plátkovou anglickou, 1/4…
Zeleninu očistíme a omyjeme. V pánvi s rozehřátým olejem orestujeme mrkev nakrájenou na hranolky. Postupně přidáváme česnek na plátky, pálivou papričku zbavenou semínek…
Na rozehřáté pánvi potřené olejem restujeme doměkka fazolové lusky s pokrájenými žampiony, přidáme kmín a bylinky, podle potřeby podléváme trochou vody. Jakmile jsou…
Nejdříve si uvaříme sojové nudličky podle návodu/10-15 minut/. Při vaření k nim ještě přidáme zeleninový bujón, bylinky a trochu sojové omáčky. Vedle v kastrůlku si…
Příprava kuskusu je rychlá a velmi snadná, stačí mu chvíle ve vroucí vodě. Navíc ho lze připravit na mnoho způsobů. Ochutnejte ho ve směsi s paprikou, fazolovými lusky,…
Připravte velmi jednoduchý pokrm, do kterého využijete mražené fazolové lusky. Spolu s natvrdo uvařeným vejcem, trochou tvrdého sýra a s vhodným okořeněním vznikne…
Vyhněte se moučným červům i ztvrdlému cukru: 10 rad, jak správně uchovávat potraviny
Jak a v čem správně skladovat koření? Hlavně ve tmě, dál od sporáku a s mrazákem opatrně
Holka u plotny radí: Jak na smažené třešně v obálce od paní Karoliny? Staročeský recept dá vyniknout chuti čerstvého ovoce