Fazolové lusky do skla (na zimu)
Recept ještě nebyl hodnocenFazolové lusky na zimu: Lusky povaříme, zbavíme případně vláken, nakrájíme na kousky a plníme do sklenic. Přidáme cibuli nakrájenou na plátky. Zalijeme nálevem a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Fazolové lusky na zimu: Lusky povaříme, zbavíme případně vláken, nakrájíme na kousky a plníme do sklenic. Přidáme cibuli nakrájenou na plátky. Zalijeme nálevem a…
Vsetku zeleninu ocistime od supiek, zrniecok, stoniek a neviem coho este vsetkeho, tak aby bola skratka cista. Nakrajame na vhodne velke kusky. Kto vari z paradajok tak…
Vyzkoušejte tyto kuřecí roládky plněné medvědím česnekem a vaječnou směsí se zeleninou. Potěší vás pěkným, svěžím vzhledem, skvělou vůní a lehce pikantní chutí z česneku…
Indické placky čapátí jsou většinou jen z mouky a vody. Opékáme je krátce, nasucho na pánvi. K nim můžeme servírovat tuhle dušenou, pikantní zeleninovou směs nabitou…
Díky vaření v páře si zelenina uchová krásnou svěží barvu a více vitamínů. Zároveň je křupavější a má lepší chuť. Bylinková pára jí dodá příjemnou vůni. Doplnit ji stačí…
Obyčejná cibule jako svatební dar? Ve středověku to byla obrovská pocta
Svatební hostina Elišky Přemyslovny: Podávala se paštika ve tvaru středověkého hradu, sladká kaše i zvláštně vařená slepice
Šílené kombinace, které chutnají fantasticky: Už jste zkusili hranolky se zmrzlinou, chipsy s čokoládou nebo donut se slaninou?