Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maggi - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie104 kJ /
25 kcal
Bílkoviny3,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,40 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11,20 g
Sůl28,00 g
Sacharidy2,80 g
– cukry1,20 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Fazolová polévka z uzeného žebra

Fazolová polévka z uzeného žebra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hutná, sytá polévka vonící uzeným masem a česnekem přijde vždy k chuti. Navíc tolik potřebné luštěniny se v našem jídelníčku objevují tak málo, přestože jsou považovány…

Semy.cz

95 min

Smetanové rizoto s kari

Smetanové rizoto s kari

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte rádi risotto, ale na to pravé krémové z Itálie si netroufáte? Vyzkoušejte smetanové rizoto podle našeho receptu, které je díky kari koření jemně pikantní. Použít…

Mikayla

45 min

Bramboračka č. 3

Bramboračka č. 3

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Teplá bramboračka vonící po česneku, zelenině a čerstvých houbách přijde vždy k chuti. Vydatná polévka zasytí nejen při pochmurných dnech a zároveň bude skvělým…

Iljusa

50 min

Bramboračka s čerstvými houbami

Bramboračka s čerstvými houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Bramboračka s houbami je národní poklad. V každé rodině se vaří trošku jinak. Pokud je ale tato polévka dobře vychucená, nejen že zasytí a zahřeje, zároveň pohladí…

Tom Beyk

65 min

Čína alias švejžužu

Čína alias švejžužu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Švejžužu je marinované kuřecí nebo vepřové maso, které je oblíbené svou chutí a rychlou přípravou. Podle našeho receptu si připravíme švejžužu z vepřového masa a…

brutusdanik

30 min

Dobrá drůbeží játra

Dobrá drůbeží játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Připravíme si játra, které trošku pokrájíme, v misce si smícháme mouku s grilovacím kořením a v tom vyválíme játra, hezky se obalí. Na pánev si nalijeme trochu oleje,…

Bibinka

40 min

Medvědí tlapy

Medvědí tlapy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátky naklepeme a osolíme, omočíme ve směsi a dáme do mísy. Necháme odležet 24 hod. Poté smažíme na oleji. Podáváme s hranolkami, bramborem, kaší, rýží či chlebem.

Zapečené žampiony

Zapečené žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na tento pokrm se hodí větší hlavičky žampionů, ideálně pak žampiony portobello. Použitím různých druhů sýra si sami vytvoříte nádivku dle vaší chuti. Sýrová omáčka sice…

Bibinka

55 min

Maso "po čínsku"

Maso "po čínsku"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Z uvedených surovin uděláme marinádu, maso naklepeme a vložíme do marinády. V lednici necháme uležet alespoň přes noc, nejlépe na několik dnů.Pánev s olejem rozehřejeme…

Šťavnatá vepřová  kýta

Šťavnatá vepřová kýta

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřové maso již nikdy nebude tuhé, pokud zkusíte tuto marinádu. Připravte si kýtu na grilování, k nedělnímu obědu nebo k večeři se zeleninou. Jistě zachutná všem a v…

BILKOVAI

30 min

Guláš SPECIÁL

Guláš SPECIÁL

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Poctivý guláš z hovězího masa se nikdy neomrzí. Každá rodina má svůj generacemi osvědčený recept, na který nedá dopustit. My pro vás máme speciální přípravu - maso…

Jenda1

120 min

Naložené maso

Naložené maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

V našich domácnostech je tento recept prototypem "české číny", připravované napříč generacemi. S rýží nebo hranolky vám bude chutnat stejně jako před lety. Není to ani…

konca235

35 min

Čína

Čína

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kuřecí maso má velmi jemnou chuť a díky tomu se dá upravit na mnoho způsobů. Velmi oblíbeným je takzvaná čína. Kousky masa se naloží do pikantní marinády a nechají se 24…

Křehké vepřové řízky

Křehké vepřové řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vepřové či kuřecí řízky v těstíčku jsou snadné na přípravu a křehké a chutné při konzumaci. Maso odležením získá bonusy, čekání na finální úpravu jim opravdu pomůže.…

cathleen

45 min

Marinovaný losos

Marinovaný losos

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Z utřeného česneku, trochy soli a ostatních surovin vytvoříme marinádu, do které nejlépe na noc vložíme filety lososa. Na rozpáleném oleji je pak ze všech stran opečeme.…

Čína, jak jí dělám já

Čína, jak jí dělám já

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Máte chuť na jídlo s vepřovým masem a spoustou zeleniny? Zkuste tuto čínu. Maso den předem namarinujete. Druhý den ho osmažíte a smícháte s dokřupava osmaženou červenou…

Bibinka

65 min

Špízy tří barev

Špízy tří barev

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nachystáme 3 misky. Do každé nakrájíme na větší kusy játra, kuřecí prsa, vepřovou plec. Do všech misek nakapeme olivový olej, do plece a kuřecího masa dáme po 3…

Marinované kuřecí řízečky

Marinované kuřecí řízečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jistě znáte ten pocit, když stojíte bezradně nad syrovým masem a nevíte co z něj uvařit. Prsní řízky jsou ale vděčná surovina. Připravte menu podle svých chuťových…

ivulinka

35 min

Nakládaná  vepřová krkovice

Nakládaná vepřová krkovice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Těstíčko na naložení krkovice: v hlubokém talíři vidličkou rozšlehat vajíčka a přidat všechny ostatní ingredience (česnek utřít). Plátky krkovičky mírně naklepneme a…

Irrena

20 min

1 2 3 8