Sýrovo-mrkvová pomazánka
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy dáme gervais, tavené sýry a majonézy. Na jemném struhadle nastrouháme eidam, cibuli, česnek, okurky a mrkev. Vše pečlivě promícháme a přidáme worcesterovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 054 kJ / 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 63,00 g |
–– mononenasycené | 18,00 g |
–– polynenasycené | 45,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do mísy dáme gervais, tavené sýry a majonézy. Na jemném struhadle nastrouháme eidam, cibuli, česnek, okurky a mrkev. Vše pečlivě promícháme a přidáme worcesterovou…
5 nápadů, jak využít zbytky po Velikonocích: Z beránka připravte kuličky cake pops nebo pohár trifle, z mazance chlebový pudink
Finalistka Peče celá země Tereza splnila cíl, za kterým do soutěže šla: Napsala detektivku, kde recepty hrají důležitou roli
Domácí klíčení krok za krokem: Stačí vám jen zavařovačka a držet se těchto rad, pak dopadne všechno na jedničku