Mini vánočky
Recept ještě nebyl hodnocenJednoporcové vánočky se hodí v adventním čase. Ať už pro kolegy z práce, kamarády, návštěvu příbuzných, nebo jen tak pro radost. Určitě je můžete připravit chvilku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jednoporcové vánočky se hodí v adventním čase. Ať už pro kolegy z práce, kamarády, návštěvu příbuzných, nebo jen tak pro radost. Určitě je můžete připravit chvilku…
Pečení vánočního cukroví dává příležitost uplatnit veškerou kuchařskou fantazii. Mandlové těsto je zde doplněno máslovým krémem provoněným vaječným likérem a to celé…
Pečení vánočního cukroví dává příležitost uplatnit veškerou kuchařskou fantazii. Mandlové těsto je zde doplněno máslovým krémem provoněným vaječným likérem a to celé…
Vyrobte si müsli tyčinky doma a budete mít jistotu, že v nich jsou opravdu jen samé poctivé věci. Obměňovat můžete různými semínky, oříšky, sušeným ovocem dle vlastní…
Mandle jsou plné zdravých tuků, bílkovin a minerálů. Pražené mandle jsou křupavá delikatesa, které si můžete vychutnat naslano místo brambůrků nebo jako zobání k vínu.…
Plněné cukroví se těší čím dál větší oblibě. Tyto kakaové dortíčky nejen skvěle vypadají, ale také i chutnají. Jemné ořechovo-kakaové těsto plněné kakaovým krémem s…
Pokud máte chuť na něco sladkého, upečte tyto výborné koláčky z kynutého těsta. Koláčky naplňte makovou náplní s džemem, skořicí a čokoládou a ozdobte mandlemi. Místo…
Pravou královnou sváteční tabule je vánočka. Posypaná moučkovým cukrem, posypaná plátky mandlí, s rozinkami uvnitř, provoní váš domov a pomůže navodit tu správnou…
Tyhle skvělé košíčky si můžete upéct nejen na Vánoce, ale na jakoukoli příležitost. Jejich příprava není vůbec složitá, takže ji zvládne i začátečník. Jako náplň můžete…
Neradi čekáte na uležení štóly? Upečte tuto, která je díky použitým surovinám takřka ihned vláčná i správně odleželá. Vylepšete ji kandovaným ovocem, ořechy a mandlemi.…
Neradi čekáte na uležení štóly? Upečte tuto, která je díky použitým surovinám takřka ihned vláčná i správně odleželá. Vylepšete ji kandovaným ovocem, ořechy a mandlemi.…
Bábovka s jablky je šťavnatá, ovoněná skořicí a nádherně mramorovaná díky kakau. Namísto vajec jsou v tomto receptu použity banány a jablka. Připravte si tento vláčný…
Všichni jistě znáte tradiční velikonoční mazanec z vláčného kynutého těsta. Pokud ale nemáte čas nebo se práce s droždím vyhýbáte, vyzkoušejte recept na tento tvarohový…
Malé dortíčky, spojené jednoduchým krémem, ozdobené čokoládovou polevou a mletými oříšky, jsou příjemně sladké. Můžete je využít jako malý moučník nejen na Vánoce, ale i…
Do mísy nasypeme mouku a sůl. Přidáme vejce, rozpuštěné máslo, ocet, vlahou vodu a hněteme na robotu 10 minut. Bochánek dáme na vál, přikryjeme nahřátým hrnkem a…
Bílky s cukrem šleháme ve vodní lázni vidličkou. Když směs zhoustne, odstavíme ji a přidáme kokos a strouhanku. Zamícháme a dvěma lžičkami děláme na plech menší…
Názvem špíglák se v rybářském slangu označuje kapr lysec, kterého tentokrát připravíme s trochou dobrého piva. Kapra podáváme se zajímavou omáčkou s hrozinkami,…
Také hledáte ten nej recept na vánoční štolu? Už nehledejte! Vyzkoušejte tento recept na mini štoly. Budou se dobře připravovat i péct a ještě pohodlněji konzumovat, a…
Griliášové hrudky jsou skvělé cukroví, které můžete připravit i na poslední chvíli, protože jsou rychle hotové. Malé hromádky vlašských ořechů a mandlí slepených…
Receptů na přípravu a způsob pletení vánočky je mezi hospodyňkami a pekaři nespočet. Tento recept na sladké, typicky vánoční snídaňové pečivo, přináší na suroviny…
Do mísy nasypte mouku, cukr a kakao. Přidejte sádlo a ze všech surovin vypracujte hladké těsto. Hotové těsto zabalte do potravinové folie a uložte do druhého dne do…
Tenhle recept potěší každého milovníka mandlí, najde je totiž v křehoučkém těstě i v lahodné náplni. Že jste ho ještě nevyzkoušeli? Tak honem, navažte suroviny a pusťte…
Suroviny na cesto spracujeme, necháme odstáť do druhého dňa v chladničke.Na druhý deň vyvaľkáme na hrúbku cca 3 mm, vykrajujeme kolieska, upečieme do bleda. (cca 170°C,…
Suroviny na cesto spracujeme, necháme odstáť do druhého dňa v chladničke.Na druhý deň vyvaľkáme na hrúbku cca 3 mm, vykrajujeme kolieska, upečieme do bleda. (cca 170°C,…
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
Bostonský krémový koláč: Jednoduchý moučník s čokoládovou polevou můžeme klidně podávat i místo dortu