Daňčí ragú
Recept ještě nebyl hodnocenPojmem ragú rozumíme francouzský pokrm z nakrájeného masa s hustou pikantní omáčkou, která je výsledkem pomalého dušení. Ragú ve staré francouzštině znamená povzbudit…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 297 kJ / 310 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 0,30 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pojmem ragú rozumíme francouzský pokrm z nakrájeného masa s hustou pikantní omáčkou, která je výsledkem pomalého dušení. Ragú ve staré francouzštině znamená povzbudit…
Celá vejce vyšleháme s krupicovým cukrem. Po částech vmícháváme prosátou mouku. Hmotu vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme v troubě vyhřáté na 175°C asi…
Nektarinky si umyjeme, vypeckujeme a nakrájíme na plátky. Dno dortové formy vyskládáme piškoty a ty potřeme 1pl marmelády smíchanou s 2pl rumu. Do šlehací misky dáme…
Úvodem - tento recept mi kdysi dávno přišel mailem, jenom jsem ho trochu "modifikoval", a dokonce jsem dnes slyšel, že něco podobného dělal i ten, jehož jméno v…
Nejprve si upečeme těsto. Vejce s cukrem vyšleháme, šleháme dlouho, nejméně 10 minut, do pěny. Kakao vmícháme do mouky. Mouku s kakaem ručně vmícháváme do vyšlehaných…
Tepluvzdornou (ne nerezovou) mísu postavte na hrnec s mírně vroucí vodou tak, aby se její dno nedotýkalo hladiny. 140 g rozlámané čokolády (nebo čokoládových peciček)…
Nepečené kuličky ze zbytků jsou skvělým způsobem, jak zužitkovat zbytky cukroví, piškotů nebo jiných sladkostí. Rychlá příprava, minimum surovin a neodolatelná chuť z…