Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Máslo bylinkové - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 130 kJ /
748 kcal
Bílkoviny0,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky82,00 g
– nasycené53,00 g
– nenasycené28,00 g
–– mononenasycené26,00 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,30 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,80 g
– cukry0,80 g
––– laktóza0,80 g

Recepty s touto surovinou

Losos na bylinkovém másle

Losos na bylinkovém másle

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso z lososa je samo o sobě velmi chutné, proto je vhodné připravovat jej jen velmi jemně dochucené, aby koření nepřebilo jeho přirozenou chuť. Filety můžeme pokapat…

Kroupovka

20 min

Hejk pečený po seversku

Hejk pečený po seversku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Štikozubec obecný, zvaný též hejk nebo mořská štika, je dravá mořská ryba. Je velmi oblíbená pro své chutné, málo tučné bílé maso. Na takto zapečené vonící česnekem si…

Špenátové špagety se slaninou

Špenátové špagety se slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Uvařime špagety.Na másle osmažíme cibulku se slaninou nebo bokem a přidáme na plátky nakrájený česnek. Necháme ho provonět a přidáme špenát.Nalijeme smetanu a přidáme…

Křupavý kapr Videorecept

Křupavý kapr

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Porce kapra osolte, kukuřičnou krupici smíchanou s mletým kmínem a lněným semínkem použijte k obalení porcí.Pečeme zvolna na oleji z obou stran.Na závěr potřeme…

Bruschetty s avokádem

Bruschetty s avokádem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Máte chuť na dobrý a zdravý předkrm nebo večeři? Připravte si bagetku ochucenou bylinkovým máslem. Bagetu potřete krémovou avokádovou směsí a podávejte s čerstvou…

poslirecept

40 min

Trhací bylinková růžička

Trhací bylinková růžička

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Z jednoduchého kynutého těsta lze vykouzlit různé pochutiny. Jednou z nich je i tento koláč připomínající květ růže. Jednotlivé kousky těsta jsou promazány bylinkovým…

lemarti

75 min

Okoun nilský s bylinkovým máslem

Okoun nilský s bylinkovým máslem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Filet z okouna, rozdělíme na dvě stejné porce a to příčně, aby byla zachována cca 2-3 cm výška masa. Filety bohatě osolíme a necháme cca 2 hodiny v chladu odležet. Na…

Colombo65

140 min

Flank steak na grilovací pánvi

Flank steak na grilovací pánvi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Připravit šťavnatý a křehký flank steak není žádná věda, jak se na první pohled může zdát. Stačí dodržet přesný postup a odměnou vám bude rozpadající se maso, vonící po…

Kaviárové jednohubky

Kaviárové jednohubky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šnečí kaviár vysypeme do sítka a necháme okapatBagetku nakrájíme na plátky a na velmi malém množství kvalitního olivového oleje orestujeme do zlatova. Orestované plátky…

Kaplan

15 min

Hovězí v ananasové omáčce

Hovězí v ananasové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Omyté a osušené plátky masa zprudka opečeme na oleji a rozpuštěném másle.Plátky přendáme do pekáčku a udržujeme na teplém místě. Ve vzniklém výpeku orestujeme kousky…

Kuřecí s rajčaty

Kuřecí s rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Řízky lehce naklepeme tak, aby vznikl co největší plát masa. Smícháme si rajčata, bazalku a sýr. Podle chuti můžeme přidat stroužek česneku a dosolíme. Na maso dáme…

Yvetulka

30 min

Bylinkovo sýrová pomazánka

Bylinkovo sýrová pomazánka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud se chcete dobře najíst a zároveň i trochu ušetřit, nejlepší variantou jsou pomazánky. Příprava pomazánek není finančně, časově ani jinak náročná. Pokud máte…

janky3

30 min

Vegetariánské rizoto na ghí

Vegetariánské rizoto na ghí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vegetariánské rizoto se zeleninou má díky ghí máslovou chuť i vůni a díky přidaným taveným sýrům je krásně krémové. Bylinky dodávají pokrmu úžasné aroma. Tento snadný…

janky3

55 min

Francouzské kuřátko na šafránu

Francouzské kuřátko na šafránu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřátko důkladně opláchneme, ostrým nožem uděláme kapsu a naplníme bylinkovým máslem, pokud máte máslo domácí výroby tak do něj přidejte hrubozrnou sůl při výrobě, pokud…

1 2 3