Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso hovězí - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pečené hovězí s mrkví

Pečené hovězí s mrkví

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Nakrajime maso na platky. Mrkev, petrzel a celer na kousky. Cesnek, jak chcete.Nakrajime cibulku a na oleji ji zpenime na pekaci na plotne. Opeprene a osolene maso…

MISI-NNKA

120 min

Rajská omáčka v pomalém hrnci

Rajská omáčka v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na plátky, může být i povolené zmrzlé maso.Ostatní suroviny, kromě koření, smícháme a nalijeme do pomalého hrnce, vložíme maso. Koření dávám do čajového…

Svíčková omáčka z tlakáče

Svíčková omáčka z tlakáče

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Očistíme všechnu zeleninu, kterou nastrouháme na struhadle. Omyjeme maso, můžeme, ale nemusíme ho prošpikovat. Vezmeme tlakových hrnec, rozpustíme na mírném ohni máslo…

sabipupp

180 min

Babiččina sekaná

Babiččina sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce.Cibuli nakrájíme a orestujeme nasucho na teflonové pánvi.Papriku a jarní cibulku nakrájíme najemno.Všechny suroviny v…

Kocmax

120 min

Guláš starého pastevce

Guláš starého pastevce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hovězí nakrájíme na kostičky a opečeme na polovině oleje na pánvi. Zbylý olej nalijeme do kastrolu a necháme rozpálit. Přidáme polovinu cibule nakrájené na kostičky a…

Svíčková

Svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Typickou českou klasickou omáčkou, kterou podáváme při slavnostních příležitostech, je svíčková. Specifickou chuť smetanové omáčky utváří kořenová zelenina a citrónová…

kristyna g.

145 min

Výborná křenová omáčka

Výborná křenová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Česká klasika, která se z našich jídelníčků trošku vytratila, ale rozhodně nezaslouženě. Smetanová omáčka dochucená výrazným křenem je prostě báječná.

janky3

60 min

Rychlý fazolový guláš

Rychlý fazolový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Konzervy jsou ideálním řešením pro chvíle, kdy se nám nechce vařit, nebo zkrátka nemáme kde. Na přípravu fazolového guláše postačí kastrůlek a vařič. Můžete si tak…

Yvona

30 min

Hovězí na burgundský způsob

Hovězí na burgundský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Marinování Dejte maso do středně velké mísy, přidejte víno, olivový olej, citronovou šťávu, česnek a koření. Smíchejte dohromady a nechte marinovat dvě hodiny,…

filip30

180 min

Znojemský guláš

Znojemský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na větší části sádla zpěníme jednu nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a na kostky pokrájené maso. Opečeme je po všech stranách, osolíme a mírně podlité…

Hovězí v kapustě

Hovězí v kapustě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Gazdovskú slaninu nakrájíme na malé kostičky (max 0,5 mm), rozškvaříme dokřupava, v ní necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky (cca 3cm)…

Ruský biftek

Ruský biftek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí maso očistíme od tuku a blan, nakrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme a semeleme. Přidáme hrst sekané petrželky, zamícháme a vytvoříme 4 kulaté bifteky.…

Hovězí maso na špagety

Hovězí maso na špagety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso nakrájíme na kostky (větší, ať se uplně nerozvaří). Cibuli očistíme a nakrájíme taky na kostky. Do papiňáku nalejeme trochu oleje, přidáme cibuli a necháme…

Hanysek

35 min

Klobásy

Klobásy

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Domácí klobásy na stole uvítají všichni členové rodiny. Šťavnaté, kořeněné, jemně vonící kouřem... A ta jedinečná chuť! Vyrobit takové klobásy není zcela jednoduché, ale…

cathleen

120 min

Námořnický guláš

Námořnický guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na sádle promíchaném s rozškvařenou slaninou rychle opečeme na kostky nakrájené maso a odsuneme stranou. Do tuku dáme na plátky nakrájenou cibuli, mrkev, petržel a celer…

Makedonské maso

Makedonské maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme jednu lžíci oleje, solamyl, promícháme a necháme chvilku odležet. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli…

Pomalu pečené hovězí maso

Pomalu pečené hovězí maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Špek dáme před přípravou do mrazáku, aby se maso lépe špikovalo. Úzkým a špičatým nožem uděláme do masa otvory a klínky špeku ho prošpikujeme. Maso stáhneme…

1 2 3 4 5 21