Hovězí na burgundský způsob
Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Energie | 33 727 kJ / 8 061 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 392,36 g |
Tuky | 541,80 g |
Vláknina | 92,55 g |
Cholesterol | 982 mg |
Sodík | 4,90 g |
Sůl | 11,50 g |
Sacharidy | 263,61 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2012 09:58
4. 8. 2011 17:40
28. 7. 2009 16:06
28. 7. 2009 14:48
28. 7. 2009 14:24
28. 7. 2009 14:18
28. 7. 2009 12:42
Tleskám
8. 7. 2009 14:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 10 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno před 16 hodinami
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno před 16 hodinami
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno před 18 hodinami
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Lilek tří barev
Přidáno 7. 6. 2024 10:33
Právě bylo uvařeno:
Smažený květák bez vaření
Jurkano uvařila před 3 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Fitulka uvařil před 4 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
Fitulka uvařil před 4 hodinami
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní
malirka1 uvařil před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
sweeddy uvařila před 5 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
sommde uvařil před 6 hodinami
Placky plněné kuřecím masem (domácí tortilla)
Jan Nemec uvařil před 6 hodinami
Levná a rychlá bublanina
mischelinka uvařila před 6 hodinami
Mokrý koláč s ovocem
Matea uvařila před 7 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
faluska uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: burgundský guláš podle dity jak krájet hovězí maso burgundský hrnec hovězí po burgundsku podle pohlreicha krajeni hoveziho masa hovězí na burgunsky způsob hovezi burgund burgundský guláš jehněčí po burgundsku zvěřina po burgundsku maso na burgundsky zpusob burgundský hovězí guláš z kližky podle polreicha burbunske hovězi hovězi po burgunský priprava hoveziho masa burgunský hrnec maso po burgundsku maso na burgunsky zpusob dita p.hovezi po burgundsku
Suroviny: víno, olej olivový, šťáva citronová, česnek, tymián, majoránka čerstvá, maso hovězí, olej olivový, slanina, pórek, karotka, cibule, česnek, sůl, pepř, mouka, bujón hovězí, rajče, pórek, tymián, cibule šalotka, houby, máslo, nudle vaječné, víno červené
Hovězí na burgundský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/48XV
8 názorů