Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso uzené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Polévka BORŠČ

Polévka BORŠČ

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tradiční polévkou ruské a ukrajinské kuchyně je bezesporu boršč. Dobře okořeněná polévka z červené řepy, třemi druhy masa, plná zelí a zeleniny je opravdu hutná a oplývá…

RousOliven

110 min

Thajské závitky

Thajské závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Asijské závitky si velmi rychle našly cestu i do našich kuchyní. Základem je rýžový papír, který plníme různými náplněmi - například zeleninou, masem či mořskými plody.…

poslirecept

30 min

Podzimní závin

Podzimní závin

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Podzimní závin je zpravidla plný jablíček a skořice. Co však náplň pozměnit a připravit takový závin ve slané verzi? Do plátů listového těsta zabalíme kysané zelí s…

poslirecept

65 min

Kadlíkovy pečené hříbky Videorecept

Kadlíkovy pečené hříbky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Přinesli jste z lesa plný košík hřibů a přemýšlíte, jaký pokrm z nich rychle vytvořit? Zapečte okořeněné hříbky s kouskem uzeného masa a smetanou, a pochutná si celá…

Kadlik

90 min

Vyuzená vánočka

Vyuzená vánočka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tradiční kynutá vánočka plná rozinek a mandlí by neměla na svátky chybět. Ale ne všichni mají rádi sladké. Pro vás, co mezi ně patříte, máme skvělý tip na slanou verzi…

Sváteční plněný kapr

Sváteční plněný kapr

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kapr je u nás nejběžnější rybou a obvykle ho podáváme na Vánoce smaženého v trojobalu. Jeho jemné maso ale můžeme připravit na mnoho jiných způsobů. Skvěle chutná pečený…

jindramach

120 min

Jáhlový kuba

Jáhlový kuba

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud byste místo klasického houbového kuby z krupek chtěli vyzkoušet jemnější variantu, připravte si ho z jáhel. Uzené maso s jáhlami a houbami se k sobě skvěle hodí a…

poslirecept

80 min

Houbová zelňačka

Houbová zelňačka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Houbová zelňačka je lahodná polévka, která spojuje zemité aroma hub s jemnou kyselostí zelí. Tento voňavý a sytý pokrm je ideální pro milovníky přírodních chutí a skvěle…

Angel 666

55 min

Kroupová polévka z Tyrolska

Kroupová polévka z Tyrolska

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na dně hrnce nechte rozpustit máslo a pak na něm orestujte nadrobno nakrájený celer a mrkev.Zeleninu zalijte 1l vody, osolte ji a přidejte kroupy, uzené maso v celku a…

catherina

110 min

Štrachanda z Plzeňska

Štrachanda z Plzeňska

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Štrachanda z Plzeňska je výborné jídlo z brambor,škvarků, uzeného masa a hub. Pokrm z jednoho pekáčku je sytý a velmi vhodný pro chladnější období. Když k němu přidáte…

1974andrea

90 min

Nádivka nejen na Velikonoce

Nádivka nejen na Velikonoce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Není pravidlem, že velikonoční nádivku můžeme péct jen na Velikonoce. Recept na nádivku, plnou uzeného masa, uplatníte po celý rok. Konzumovat ji můžeme samostatně, nebo…

Lilith-Isa

40 min

Velikonoční nádivka de Luxe

Velikonoční nádivka de Luxe

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned…

janky3

80 min

Segedínský závitek

Segedínský závitek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Segedínský guláš je oblíbeným jídlem všech generací. Co si ale místo šťavnatých masových kostek připravit masové závitky?Náplň ze zelí, směsi paprik, cibule a uzeného…

Handour

75 min

1 29 30 31 32

Naposledy jste si prohlédli