Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso vepřové - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Vepřový guláš v pomalém hrnci

Vepřový guláš v pomalém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nakrájenou cibuli usmažíme v pánvi, přendáme do PH a přidáme nakrájené maso, koření, skleničku vody a pomalíme necelé 3 hod. V polovině pomalení přidáme mističku vývaru…

Jikotka

210 min

Čína, jak jí dělám já

Čína, jak jí dělám já

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Máte chuť na jídlo s vepřovým masem a spoustou zeleniny? Zkuste tuto čínu. Maso den předem namarinujete. Druhý den ho osmažíte a smícháte s dokřupava osmaženou červenou…

Bibinka

65 min

Smetanová omáčka s pečeným masem

Smetanová omáčka s pečeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pokud vám z předchozího dne zbylo pečené vepřové maso, můžete ho podávat s jednoduchou smetanovou omáčkou. Připravíte jíšku, zalijete ji vývarem, přidáte maso a omáčku…

mika59

20 min

Rychlá huspenina

Rychlá huspenina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nevíte jak využít uvařené vepřové maso? Což takhle zkusit připravit domácí vymazlenou huspeninu? Stačí sáček želatiny, trochu zeleniny a dochutit nálev. S čerstvým…

maris

35 min

Fazolový kotlík Videorecept

Fazolový kotlík

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Fazole jsou luštěniny, které nabízí mnoho variant využití od pikantních gulášů a polévek až po sladké řezy. Naslano se ale nejčastěji připravují s rajčatovým protlakem a…

ivulinka

80 min

Rizoto trochu jinak

Rizoto trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na oleji zpěníme cibulku, na ni dáme orestovat maso - syrové, nebo "ze včerejška", opečeme, zasypeme červenou paprikou, osolíme, opepříme. Když máme syrové maso, dusíme…

Mé domácí uzené

Mé domácí uzené

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso umyjeme a dobře osušíme. Česnek oloupeme, prolisujeme a v misce promícháme se solí.Touto směsí každý kousek masa dobře se všech stran potřeme (snažíme se…

Vepřové maso v kedlubnách

Vepřové maso v kedlubnách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na máslo dáme orestovat vepřové maso, které nakrájíme na kousky a necháme dusit s trochou vody do poloměka. Pak přidáme kmín, cukr, masox, pepř, sůl a nakrájené kedlubny…

Bibinka

60 min

Maso pečené v zelí

Maso pečené v zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Omyté a osušené maso nakrájíme na větší kostky. Zelí nakrouháme najemno a rozprostřeme do pekáčku. Lehce osolíme a okmínujeme. V pánvi na rozehřátém oleji necháme zpěnit…

Swinga

35 min

Kapustnica

Kapustnica

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vydatná kapustnica vydá i za hlavní jídlo, stačí si k ní ukrojit pořádný krajíc čerstvého chleba. Vylepšit jí můžete třeba haluškami, smetanou, domácí uzenou slaninou…

Maso v jogurtové směsi

Maso v jogurtové směsi

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do mísy nalijeme jogurt a rozšleháme ho s vejcem, solí, pepřem, kari, mletou paprikou, sušeným česnekem. Pak přidáme trošku hladké mouky a dle potřeby rozředíme mlékem.…

Sedmihradské skládané zelí

Sedmihradské skládané zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Slaninu nakrájíme na nudličky, zlehka osmahneme a přidáme překrájené zelí. Zvlášť na části sádla /oleje/ osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené…

Mrkev s vepřovým masem PH

Mrkev s vepřovým masem PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Cibuli nakrájíme na jemno a mrkev na kolečka. Vložíme do pomalého hrnce, přidáme ve 2 lžících vody rozpuštěný bujón, kmín a sůl. Pomalíme 2 hodin na L.Maso nakrájíme na…

Kocmax

360 min

Bigos od Agnieszky

Bigos od Agnieszky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rúru predhrejeme na 200°C.Do pekáča (najlepšie hlineného ) dáme masť a v rúre ju roztopíme.Pridáme slaninu narezanú na kocky a cibuľu nadrobno nakrájanú. Vložíme späť do…

tejaja

1590 min

„Pečený“ Segedínský guláš

„Pečený“ Segedínský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do hrnce nakrájíme na kostičky vepřové maso, syrovou cibuli na větší kousky (na měsíčky), vyklopíme celou sklenici zelí, opepříme, osolíme a obarvíme mletou paprikou. …

Beetty

105 min

Domácí jaternicový prejt

Domácí jaternicový prejt

Recept ještě nebyl hodnocen 3,9

Domácí prejt, do kterého si poctivě přeberete všechno maso, okořeníte si ho dle své chuti, nastavíte vekou jen do potřebné konzistence. To je výhoda domácí přípravy.…

janky3

150 min

Boršč II.

Boršč II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Příprava boršče obvykle zabere mnoho času. Jednotlivé složky se přidávají postupně a to je při přípravě této polévky základ. Nic se nesmí uspěchat. Udělejte si na…

Segedín z trouby

Segedín z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Cibuli nakrájíme na kostičky, maso na kostky. Dáme do pekáčku, přidáme zelí, osolíme a přisypeme koření. Vše důkladně promícháme (nejlepší je rukama).Zalijeme smetanou…

sunny.sofi

120 min

1 4 5 6 7 8 34