Kakaová kolečka s kokosovou náplní
Recept ještě nebyl hodnocenPlněná čokoládová kolečka s kokosovou náplní krásně doplní vaši kolekci vánočního cukroví. Korpusy upečte klidně v předstihu, krásně se odleží a plňte nejdříve pár dnů…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Plněná čokoládová kolečka s kokosovou náplní krásně doplní vaši kolekci vánočního cukroví. Korpusy upečte klidně v předstihu, krásně se odleží a plňte nejdříve pár dnů…
Tyto kynuté bochánky krásně voní skořicí a badyánem. Nadýchané těsto skrývá kandované ovoce a rozinky a povrch bochánků zdobí jednoduchá citronová poleva. Ozdobit je…
Lehký a nadýchaný pažitkový svitek podle odkazu M. D. Rettigové, v sobě spojuje jednoduchost, jemnou chuť a vůni čerstvých bylinek. Skvělý jako slaný předkrm, doplněk k…
Křehké linecké těsto tvoří základ pro jemnou jablečnou náplň s nádechem skořice, která dodává těmto řezům neodolatelnou vůni i chuť. Pečlivě vykrojený tvar zvonku…
Čokoláda, vyšlehaný tvarohový krém, šlehačka a jahody tvoří v tomto dezertu dokonalou kombinaci chutí, ideální hlavně pro letní období, kdy vrcholí sezóna jahod.…
Recept na dva druhy cukroví: pečené medové košíčky s kakaovým krémem a čokoládovou polevou a nepečené kávové kuličky, máčené v polevě z bílé čokolády, které nejen…
Recept na dva druhy cukroví: pečené medové košíčky s kakaovým krémem a čokoládovou polevou a nepečené kávové kuličky, máčené v polevě z bílé čokolády, které nejen…
Tato obří vánočka potřebuje opravdu velký plech a je nutno ji nechat opravdu dobře vykynout, aby splnila všechna očekávání. Na stole bude vypadat doslova majestátně, ale…
Krémové košíčky s lískovými oříšky jsou lahodné cukroví, které zaujme nejen chutí, ale i krásným vzhledem. Křupavé oříšky v křehkém těstíčku se skvěle doplňují s jemným…
Ischelské dortíčky, lahodná klasika rakouské cukrářské tradice, si získaly srdce milovníků sladkého po celou generaci. Tyto drobné křehké kousky z máslového těsta,…
Pro sladké rohlíčky s vůní skořice a máslovou drobenkou už nemusíte chodit do pekárny. Díky následujícímu receptu si je můžete připravit doma a uvidíte, že to není nic…
Pokud se nebojíte výzev, upečte si vánočku z černého piva. Budete překvapeni, jak je nadýchaná a vláčná, pivo v ní není vůbec cítit a navíc nemusíte suroviny dlouze…
Pokud chcete vyzkoušet jinou úpravu vaší oblíbené ryby, připravte ji s ořechovou krustou a bramborovo-mrkvovým pyré. Pokrm okamžitě získá slavnostní vzhled a netradiční…
Pokud chcete vyzkoušet jinou úpravu vaší oblíbené ryby, připravte ji s ořechovou krustou a bramborovo-mrkvovým pyré. Pokrm okamžitě získá slavnostní vzhled a netradiční…
Vánoce se kvapem blíží a tak je na čase pomalu rozmyslet, kterými druhy cukroví letos překvapíme své blízké. Vyzkoušejte ledové zvonečky, chutnající lehce po oříšcích a…
Vánoček není nikdy dost. Obvykle se pečou po celý advent - na zkoušku, a pak si na ně člověk zvykne tak, že už si bez nich jen těžko dokáže představit ráno. V tomto…
Jednoduchý a rychlý recept na nekynutou vánočku. Tvaroh těsto krásně zvláční a vánočka není suchá ani dusivá. Díky perníkovému koření provoní vánočka při pečení celý dům…
Obvykle se rozinky do sladkého pečiva nakládají do rumu. V tomto receptu se nakládají do červeného vína a na chuti je to znát. Rozinky ve víne připomínají brusinky a…
Recept na košíčky s vanilkovým krémem, zdobené jahodami, uvítají nejen celiaci. Křehké košíčky můžete připravit nejen na Vánoce, ale i při různých slavnostnějších…
Tyhle kuličky budou chutnat všem, kteří milují ovesné vločky v jakékoliv podobě. Pokud chcete letos mlsat trochu zdravěji, určitě je vyzkoušejte, díky medu a kokosu…
Nejen každá země, ale i třeba regiony, mají své sváteční tradice. Na východním Slovensku je to třeba pečení tohoto kynutého pečiva pod názvem paska. Tradičně podáván s…
Tento kynutý silvestrovský koláč zmizí ze stolu během chvilky. Je výborný zatepla i studený. Díky dobré náplni je pěkně šťavnatý a klobása i brynzová směs mu dodávají…
Pagáčiky jsou úžasné samy o sobě. Pokud do nich přidáme ještě navíc medvědí česnek, získáme skvělou slanou pochoutku. Jarně zpestřené přílohové pečivo, chutná svačinka…
Cibule a plísňový sýr, to je kombinace, která není úplně prvoplánová, přesto vás překvapí osobitou a lahodnou chutí. Připravte pomazánku jako pohoštění pro návštěvu a…
Thajská polévka Tom kha kai z pořadu Prostřeno? Máme tajné tipy přímo od thajské babičky
Pekař František radí, jak upéct dokonalý velikonoční mazanec. Nejdůležitější je bochánek správně „utáhnout"
Hostina na svatého Martina: Uvařte si husí polévku kaldoun podle Marie-Janků Sandtnerové!