Pšenično-žitný chléb s bramborem, pečený v remosce
Recept ještě nebyl hodnocenBěžným způsobem zaděláme kynuté těsto. Nejlépe to půjde v domácí pekárně, kam nejdříve dáme vlažnou vodu, ocet, jemně nastrouhané brambory a pak prosáté mouky smíchané…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Běžným způsobem zaděláme kynuté těsto. Nejlépe to půjde v domácí pekárně, kam nejdříve dáme vlažnou vodu, ocet, jemně nastrouhané brambory a pak prosáté mouky smíchané…
Kynuté těsto může být zpracováno i zábavnou formou. Svým dětským koledníkům můžete na Velikonoce připravit občerstvení ve tvaru roztomilých zajíčků. Z kynutého těsta…
Medové perníčky ze žitné mouky nemusíme péct jen na Vánoce. Jejich jarní verzi můžeme spolu s dětmi připravit i před Velikonocemi. Tvary vajíček, slepiček a zajíčků pak…
Recepty z románů: Ochutnejte dušené škeble, psí tlamy nebo žemličkový pudink
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek
Recepty z českých filmů: Přiměřeně, přiměřeně... Udělejte si lívance podle pana krále