Litá třešňová bublanina
Recept ještě nebyl hodnocenReceptů na bublaniny je nespočet a každý si doma peče podle toho svého. Hledáte-li nějaký snadný, inspirujte se tady. Jemné těsto obohatí celozrnná mouka a na plechu jej…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Receptů na bublaniny je nespočet a každý si doma peče podle toho svého. Hledáte-li nějaký snadný, inspirujte se tady. Jemné těsto obohatí celozrnná mouka a na plechu jej…
Galette je původem francouzská křupavá palačinka plněná slanou směsí. V tomto receptu však najdeme její sladkou variantu. Křehké těsto doplní tvarohová náplň, kterou…
Myslete na své zdraví a upečte si tvarohový koláč, ze zdravější celozrnné mouky. Chuťově je výborný, a sladký tak akorát. Na koláč můžete použít jakékoliv sezonní ovoce,…
Nejen svátečním se může stát tento koláč. Nadýchané těsto s přídavkem celozrnné mouky je plné kousků šťavnaté rebarbory. Máslová drobenka už bude jen dokonalou tečkou…
Tato bábovka je nadýchaná, jemná a plná šťavnatých třešní, které jí dodávají nejen vynikající chuť, ale je krásná i na pohled. Ideální pro rodinné snídaně, odpolední…
Uvařte si s námi jarní polévku. Ředkvičky jsou pro správné jarní probuzení jak stvořené. Štiplavost jim po úpravě zůstane jen maličko, ale chuť zůstane. Polévka je díky…
Tato bublanina je připravena s ohledem na potřeby diabetiků a obsahuje alternativní sladidla, která nezvyšují hladinu cukru v krvi. Do těsta můžete přidat různé druhy…
Jetel je velmi rozšířený, najdeme ho na loukách i v zahradách. Připravit z něj můžeme chutnou svěží polévku, do které přidáme i řeřichu a brambory. Polévku podáváme…
Za královnu mezi moučníky můžeme jistě považovat bábovku. Její vzhled a příchuť můžete vždy přizpůsobit. Tato bábovka je dvoubarevná, nadýchaná a plná rybízových kuliček…
Pokud si rádi zpříjemníte ráno dobrými lívanci, vyzkoušejte i tuto zdravější variantu. Lívance z pohankové a celozrnné mouky ochutíte javorovým sirupem a špenátem. Díky…
Ochutnejte tento burger plný výborných chutí, který připravíte bez masa. Domácí housky potřete pikantní majonézou ochucenou aromatickou harissa pastou, přidáte…
Křehké drobenkové těsto z celozrnné mouky a strouhanky chutná díky máslu a třtinovému cukru jako máslová sušenka. Tvarohová náplň je krásně krémová a s jablky a skořicí…
Lívance můžeme připravit jak na snídani, tak i třeba na oběd. Snadné těsto z mouky, mléka a vajec doplníme nastrouhaným jablkem, vanilkovým cukrem a skořicí. Při smažení…
Tři osvědčené způsoby, jak správně ohřát bramborovou kaši: S troškou mléka a oříškem másla bude chutnat jako čerstvá
Charles Darwin předsedal Klubu žroutů a miloval „divná jídla“: Mimo jiné snědl pásovce nebo sovu a vypil želví moč
Jak nejlépe skladovat vlašské ořechy? Trvanlivost prodlouží mrazák i mikrovlnka!