Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložené hříbky - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie292 kJ /
70 kcal
Bílkoviny2,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,30 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 400 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy8,00 g
– cukry0,30 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Vepřový jazyk na hříbkách

Vepřový jazyk na hříbkách

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Do osolené vroucí vody dáme koření, opláchnuté jazyky (vody dáme do ¾ jazyků) a slabým varem vaříme cca 20 minut. Poté jazyky ochladíme, oloupeme a nakrájíme na silnější…

Anna Kocikova

240 min