Směs na topinky, na těstoviny nebo do baget
Recept ještě nebyl hodnocenCo s kousky zbylého pečeného kuřecího masa? Inspirujte se naším receptem. Topinková směs, je buď mírně pálivá, nebo jemná dle kečupu, který použijete. Na křupavých…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Co s kousky zbylého pečeného kuřecího masa? Inspirujte se naším receptem. Topinková směs, je buď mírně pálivá, nebo jemná dle kečupu, který použijete. Na křupavých…
Vývar přivedeme k varu, vložíme očistěné růžičky brokolice, přidáme papriku a vaříme cca 10 minut.Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, rozprostřeme uvařené a vychladé…
Pokud jste ještě neochutnali pštrosí maso a rádi experimentujete, pak je tento recept pro vás jako stvořený. Maso ze pštrosa svojí chutí a vůní připomíná telecí maso s…
Čas od času není od věci odlehčit jídelníček a připravit bezmasý pokrm. Bulgur se zeleninou a volskými oky tak potěší nejen vegetariány, ale zachutná i zapřisáhlým…
Tento pokrm, který spojuje šťavnaté plátky hovězího masa plněné lahodnou směsí koření a zeleniny vám připomene kouzlo staročeské kuchyně. Jemně pečené v troubě na…
Smažené jarní cibulky obalené v křupavém pikantním těstíčku jsou ideální pohoštění na večírky. Podáváme je teplé, spolu s jednoduchým dipem z tvarohu a smetany, do…
Bramborové placky plněné květákovým mozečkem jsou snadné a přitom originální. Hledáte pestré zeleninové jídlo, kterému vévodí květák? Vyzkoušejte nasucho opékané lokše,…
Pikantní díky feferonce a vonící po česneku je směs jater, hub a zeleniny, podávaná na křupavém toustu a hojně zasypaná strouhaným sýrem. Ideální jako teplá večeře či…
Vychutnejte si tuto lahodnou krémovou polévku z květáku a brokolice, která je díky smetaně opravdu jemná. Horká polévka, podávaná s proužky šunky, křupavými kostičkami…
Vepřový perkelt s cuketou a rajčaty je voňavé letní jídlo s jemně pikantní chutí. Zelenina dodá svěžest, maso šťavnatost. Tento perkelt se nezahušťuje, odlehčí tak…
Bezmasý a lehký pokrm ze zeleniny a kuskusu je vhodný jako příloha k masu, grilovanému sýru nebo jen tak na svačinu či večeři. Kousky zeleniny orestujeme dokřupava a…
Kuskus patří mezi těstoviny a připravuje se pouze nabobtnáním po zalití horkou vodou. K takto přichystanému kuskusu pak stačí vmíchat směs z cukety, mrkve, šunky a…
Milovníci sýrů se jistě shodnou, že rozpečený camembert s tekutou střídkou je dobrota. K jeho rozpečení není potřeba rozehřívat troubu. Stačí k tomu obyčejná mikrovlnka.…
Slané cuketové palačinky jsou skvělou alternativou k těm klasickým – jsou nadýchané, svěží a krásně ladí s pikantní masovo-zeleninovou náplní. Tento recept je ideální…
Snad nejoblíbenějším pokrmem připravovaným z čerstvých hub je bezesporu smaženice. Vyzkoušejte ji však trošku netradičně naservírovat. Ze salámu gothaj usmažíme salámové…
Patizon je často opomíjená, ale výborná zelenina, kterou snadno připravíte i v horkovzdušné fritéze. Plátky patizonu zapečené se slaninou, žampiony a zeleninou vás…
Z kadeřávku odstraníme tvrdší stonky a nakrájíme nebo natrháme ho na menší kousky.V hlubší pánvi rozehřejeme máslo i olej, přidáme jemně nakrájený česnek, restujeme cca…