Nudle Soba s vepřovou panenkou a zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenPanenku nakrájíme na ne moc silné plátky, mírně osolíme a opečeme na trošce oleje. Vyndáme ji z pánve a udržujeme v teple. Zeleninu očistíme a pokrájíme na menší kousky.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 393 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,50 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 1,30 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 59,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Panenku nakrájíme na ne moc silné plátky, mírně osolíme a opečeme na trošce oleje. Vyndáme ji z pánve a udržujeme v teple. Zeleninu očistíme a pokrájíme na menší kousky.…
Starověký fast food aneb Rychlé občerstvení ve starém Římě: Pečený úhoř, sýr s medem a teplé klobásy se zapíjely vínem
Pozor na bedly! Některé mohou být jedovaté, jiné jsou nejedlé, všímat si musíme hlavně jednoho znaku
Náš jazyk vnímá pět základních chutí. Znáte je všechny? A co znamená chuť umami?