Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocas vepřový uzený - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie828 kJ /
198 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny18,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky14,00 g
– nasycené3,00 g
– nenasycené11,00 g
–– mononenasycené8,00 g
–– polynenasycené3,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 53 mg
Sodík 800 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Zelňačka pekelně uzená

Zelňačka pekelně uzená

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nakrajime na mensi kusy uzena zebra a ocasek a cca 2,5 h pomalu varime. Vytvorime zakladni vyvar, ktery je sam o sobe dost slany, tedy nemusime korenit, max trochu kminu…

RomanLenk

230 min

Voňavá dvoubarevná tlačenka

Voňavá dvoubarevná tlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sviží suroviny důkladně očistíme ostrým nožem, uzené pod tekoucí teplou vodou kartáčkem, vložíme do vroucí vody, přidáme bobkový list, nové koření a vaříme asi 1,5…

Špagety zapečené s uzeným masem

Špagety zapečené s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na sádle na pánvi orestujeme nakrájený pórek,přendáme do pekáčku,přidáme uvařené uzené,uvařené špagety,promícháme a zalijeme vejci,které jsme rozmíchali v mléce s…

Marinované červené kuře

Marinované červené kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Rajský protlak rozmícháme s utřeným česnekem a sójovou omáčkou a touto marinádou ze všech stran potřeme osolená kuřecí stehna. Necháme marinovat, poté naskládáme do…