Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Recept ještě nebyl hodnocenVcelku marinované a upečené krůtí prso nakrájené na plátky podáváme s bramborovou přílohou nebo jen zeleninovým salátem. Díky kořeněné marinádě s bylinkami má jemné maso…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 758 kJ / 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 1,80 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vcelku marinované a upečené krůtí prso nakrájené na plátky podáváme s bramborovou přílohou nebo jen zeleninovým salátem. Díky kořeněné marinádě s bylinkami má jemné maso…
Slavný Caesar salát je skvělé jídlo, které obsahuje římský hlávkový salát, ančovičky, česnek, parmazán, vejce, olivový olej, worcesterskou omáčku, citronovou šťávu a…
Řepa je plná vitamínů a navíc díky své krásné barvě dodá jídlu pěkný vzhled. Doplňte ji slaným sýrem feta, jednoduchou zálivkou z nasládlého balzamikového octa, svěžím…
Vychytaný recept na přípravu hermelínu se v sezóně grilování bude určitě hodit. Většina z nás už je masem přejedená. Mezi rychlejší alternativy patří měkký, smetanový a…
Využijte sezónu červené řepy a připravte si z ní carpaccio. Pečená řepa ochotně přijímá rozmanité chutě koření. Doplněná sýrem, karamelizovanou cibulí a zálivkou je…
Využijte sezónu červené řepy a připravte si z ní carpaccio. Pečená řepa ochotně přijímá rozmanité chutě koření. Doplněná sýrem, karamelizovanou cibulí a zálivkou je…
Neobvyklý postup přípravy salátu, kdy se vařená červená řepa ještě peče. Salát se může podávat studený, nebo hned teplý, jen co se na něm rozpustí kozí sýr a med a…
V horkých letních dnech nemáme chuť konzumovat těžká a teplá jídla. Naopak přichází čas lehkých a osvěžujících zeleninových salátů, které jsou navíc připravené během pár…
Kuřecí směs se zeleninou znají snad všichni, kdo hledají rychlé, vydatné a nenáročné jídlo. Lehce pikantní omáčka se šťavnatými kousky masa doplníme křupavými a zlatými…
Minutkové žampiony jsou připravené během chvilky. Ochucené česnekem, kmínem, čerstvým tymiánem a petrželovou natí jsou chutnou přílohou k masu. Výborně chutnají i…
Pokud máte přebytečná rajčata a máte chuť na něco opravdu rychlého a osvěžujícího, tento obložený talíř je pro vás ideální volbou. U přípravy strávíte jen pár minut a…
Ledový salát, rajčata, okruka, to jsou samé dobré a zdravé potraviny, které odlehčí váš jídelníček. Koření a jogurtový dresing propůjčí salátu pikantní chuť a tofu vás…
Pečené copánky z bůčku marinovaného v zajímavé marinádě z medu, sójové omáčky, balsamica a koření zaujmou jak chutí, tak pěkným vzhledem. Podávat je můžeme jako hlavní…
Salát ze syrové červené řepy je svěží a zdravý pokrm, který spojuje přírodní sladkost řepy s krémovostí balkánského sýra a křupavým nádechem ořechů. Skvěle se hodí jako…
Zvěřina, zvláště pak divočák, potřebuje marinovat a odležet. Jen tak si na mase skutečně pochutnáte. Úprava se sladkokyselou marinádou je osvědčená verze. Zvolené části…
Na pánvi smažené kořeněné žampiony podáváme jako samostatné jídlo s čerstvým pečivem, nebo jako vynikající přílohu k masu. Také můžeme smažené houby rozložit na krajíčky…
Velmi chutný svačinový salát vytvoříte jednoduchým smícháním několika druhů kořenové zeleniny, papriky a jablka. S dochucením si můžete pohrát a spolu s kvalitním, třeba…
Zelný salát s mrkví je obzvlášť bohatý na vitamíny. Ochucený dresingem z aromatického kopru, balzamikového octa, zakysané smetany a majonézy, je doslova perfektní…
Klasické vepřo-zelo je zde vylepšeno masem ve slaninovém kabátku, zelí ozvláštněno mrkví a vše zasypáno zkaramelizovanou cibulkou s příchutí balzamica. Stačí jen…
K létu neodmyslitelně patří grilování a odlehčené saláty. Tento svěží a jednoduchý salát, se zálivkou z medu, lehce nasládlého a kořenitého balsamico octa, bude přímo…
Rajčata, mozzarella a bazalka, to jsou barvy, vůně a chuť Itálie. Jen při pohledu na takto upravený talíř se vám vrátí vzpomínky na dovolenou ve Středomoří. A zajisté to…
Stehenní paličky patří mezi nejoblíbenější kousky kuřete. Pokud je včas naložíte do pikantní marinády, určitě docílíte toho, aby bylo masíčko měkké a chutné. Stačí jen…
Máte rádi pečená rajčata, ale ta přesušená kupovaná nechcete ani vidět? Máme pro vás jednoduchý recept, podle kterého si snadno připravíte lahodná rajčata sami doma.…
Nálev z uvedených ingrediencí je nutné povařit asi 1 minutu a nechat vychladnout. Přidáme cca 25 cukerinů. Nasypeme postupně do nálevu 2 balíčky čiré želatiny. Řádně…