Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocet - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pepřenky z kapra

Pepřenky z kapra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pokud máte rádi nakládané ryby, pak určitě oceníte recept na pepřenky z kapřích filetů. Zdlouhavější příprava se vyplatí a vy si tak po několika dnech čekání můžete…

Jiri V.

40 min

Papriková pasta

Papriková pasta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zpracovat úrodu z vlastní produkce a uchovat na zimu, je vždy radost. Připravte si paprikovou pastu, která má široké využití. Zvolte sladkou či pálivou variantu. Použít…

Danca

60 min

Domácí chlebík Videorecept

Domácí chlebík

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Domácí voňavý chléb s křupavou zlatou kůrkou je čím dál oblíbenější. Příprava není složitá, ale vyžaduje dostatek času. Tento pšeničný chlebík s žitnou moukou kyne 12-18…

lenka0

80 min

Boršč z Arbatu

Boršč z Arbatu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výrobě této tradiční ukrajinské pochoutky je zapotřebí věnovat mnoho času, ale nikdo nebude litovat, protože je zkrátka vynikající. Doporučujeme uvařit této polévky…

Eliza

150 min

Kapří pečenáče

Kapří pečenáče

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kapří maso se hodí pro všechny typy kuchyňské přípravy sladkovodních ryb. Na pečenáčích z kapra si pochutnáte až po dvou až pěti dnech, po které je třeba nechat…

trebonskykapr

40 min

Ševcovský mls na chlebíčky Videorecept

Ševcovský mls na chlebíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mnoho z nás si tuto pikantní pomazánku pamatuje už z dětství, většinou namazanou na půlkrajíčcích chleba a servírovanou ke snídani. Zkuste ji ale pro změnu máznout na…

NADEI

45 min

Brněnští utopenci z Prýglu

Brněnští utopenci z Prýglu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Utopenci jsou notoricky známá hospodská dobrota, které dává hlavní chuť nálev. Každá hospoda má svůj tajný recept, který si pečlivě střeží. My pro vás máme utopence s…

Colombo65

35 min

Polévka na způsob ragú

Polévka na způsob ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Mäso pokrájame na kocky, opečieme na oleji, zaprášime paprikou a zalejeme vodou (príp. vývar - kocka vývaru), osolíme, okoreníme, varíme. Vhodíme menšiu cibuľu v celku,…

magdalenka

70 min

Taky pivní štrúdl

Taky pivní štrúdl

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Nejenom kynuté nebo listové těsto je možné použít na štrúdl. Přidáte-li do těsta pivo, bude kypřejší, jemnější a bude mít křupavou kůrku. Plnit můžete jablky, švestkami,…

Vaclav Fronek

55 min

Koprová omáčka s vejci

Koprová omáčka s vejci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Mezi české klasiky patří smetanová koprová omáčka. Její typickou sladkokyselou chuť a vůni buď milujete, nebo nenávidíte. Nejčastěji ji podáváme s vejcem uvařeným…

malaneta

45 min

Domácí vlašský salát na chlebíčky

Domácí vlašský salát na chlebíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jako výbornou svačinu si můžeme dát vlašský salát s kouskem dobrého pečiva. Příprava salátu je jednoduchá a rychlá. Potřebujeme jen vařenou zeleninu, šunku, okurky a…

RubyRom

40 min

Policejní koleno

Policejní koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nálev se den předem svaří a nechá vychladnout. Druhý den uvaříme koleno v nálevu téměř do měkka.Dá se na hodně vymaštěný plech a za stálého podlévání vodou se peče.…

Hrušková povidla na frgále

Hrušková povidla na frgále

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Bohatá úroda hrušek se dá zužitkovat ledasjak. Pojďte s námi připravit tato jednoduchá hrušková povidla, která voní po skořici a hřebíčku. Jakmile pak přijde chuť třeba…

zdenka81

90 min

Zeleninový salát se dvěma druhy sýru

Zeleninový salát se dvěma druhy sýru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Velmi jednoduchý, ale skvěle dochucený míchaný salát se dvěma druhy sýru se perfektně hodí jako lehká večeře či příloha ke grilovaným specialitám. Stačí přidat pár…

mika59

20 min

Rumunská sarma

Rumunská sarma

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tato varianta balkánské speciality - plněných zelných listů - pochází dle kuchařských mistrů „Kluků v akci” z rumunského Banátu. Připravují se zde s nakládánými kysanými…

zizala

100 min

Pečeně z divočáka

Pečeně z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte rádi zvěřinu, jistě si oblíbíte i toto výborné jídlo. Lahodné a aromatické maso divočáka upečete zalité červeným vínem. Podávejte s výpekem dochuceným…

past1978

120 min

Rybí karbanátky v nálevu

Rybí karbanátky v nálevu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Rybí karbanátky upečené do zlatova necháme vychladnout.Připravíme nálev a vaříme 5 minut. Nálev necháme vychladnout.Karbanátky skládáme do vhodné nádoby nebo sklenic.…

Perníkový stromeček pro Adámka

Perníkový stromeček pro Adámka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tento perníkový stromeček bude krásnou ozdobou vašeho vánočního stolu a potěší nejen děti. Při zdobení perníčků můžete popustit uzdu vaší fantazii. Perníčky chutnají…

Jenda1

50 min

Klasická hořčice (domácí)

Klasická hořčice (domácí)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hořčice je snad jedním z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších dochucovadel. Její použití je opravdu všestranné, s její pomocí může vylepšit pomazánky, dipy, nebo ji…

cathleen

20 min

1 7 8 9 10 11 103